Ikväll blir det bloggfest! = Vad ska jag ha på mig?

Ikväll blir det bloggfest! = Vad ska jag ha på mig?

Nelly, In love with fashion & H&M.

Ikväll ska jag till Gävle på bloggfest och temat för kvällen är färgglad glamour och jag är väl inte den mesta färgglada typen jag känner ;) hihi! Så dessa tre är mina valmöjligheter till kvällen! Den från Nelly & H&M har jag redan använt tusen gånger (jo men på ett ungefär! ;P) men jag vet att värdinnorna för kvällen är sponsrade med klänningar från In love with fashion så risken finns ju att jag dyker upp i något liknande som dom har på sig och hur kul är det då? ;)

Jag måste ju erkänna att jag gillar att jag ska åka om 1 timme men fortfarande sitter här med blött hår, osminkad, inte packat för fem öre, vet inte om jag äger några hela strumpbyxor, vilka skor jag ska ha, vad tusan jag ska ha för väska till kvällen, om jag ska orka släpa med mig systemkameran på festen etc etc etc….Där har ni mig i ett totalt nötskal! ;)

Så..nu ska jag lägga en lättare makeup så Helen som jag ska dela hotellrum med inte blir rädd när hon ser mig ;) höhö! Så lägger jag en mer partymakeup på hotellrummet sen = jag måste packa med mig lite mer smink än vad jag nog behöver då jag inte vet hur jag ska sminka mig än heller då jag inte vet vad jag ska ha på mig ;) Haha! You got to love me!

Det jag är helt klart med är i alla fall naglarna. Dom är lilablå och jag tänker absolut inte krångla med att lacka om dom! ;)

6 svar på ”Ikväll blir det bloggfest! = Vad ska jag ha på mig?

  1. Vad är det röda för dress då? den vet jag inte om jag sett :) den du vann? Kör på den tycker jag ! rött är snyggt & glammigt

  2. jo vi trivs jätte bra här nere, dock lite långt hem ju men man kommer hem lite då och då ju så man slipper längta hem för mycket.. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *