Imorgon blir en bra dag! <3

Imorgon blir en bra dag! <3

Hela morgondagen spenderas för min del i Stockholm. Jag kommer ta ett tidigt tåg från Mora för att 11.30 befinna mig på ett nagelevent för Leighton Denny Expert Nails tillsammans med Ida som jag tar med mig som min +1. Lite dålig koll på om fler av mina bloggvänner ska dit i nuläget men jag hoppas såklart på att få se fler bekanta ansikten :) Jag har inte hört talas om detta märket tidigare så det ska bli spännande att få lära känna ett nytt märke!

Det är inte ofta det händer men jag älskar när det händer! Två event på en och samma dag! Yeeeey för mig som reser gansa långt när jag väl går på event! La Roche-Posay är även för mig relativt nytt så detta ska bli spännande! Roligt att även Sara som jag bodde med på Viking Grace kryssningen ska dit, hon precis som jag bor nämligen inte i Stockholm utan måste åka en bit :) Sen verkar det vara ett rätt stort och härligt blogggäng som ska dit så I can´t wait!

Åker alltså strax efter 6 på morgonen och är tillbaka i Mora 23.30 ungefär på kvällen. Lååååång dag men jag kommer hinna träffa väldigt många vänner och bekanta samt förhoppningsvis lära mig lite nytt :)

3 svar på ”Imorgon blir en bra dag! <3

  1. Låter superkul. Intressant med det nya nagellacksmärket, hoppas få läsa om det sen när du varit på eventet.
    Ha det så trevligt! :-)

  2. Jag ska oxå på det senare eventet. Dock kan jag bli sen. Men jag ramlar in när jag kommer dit. Vi syns i morgon! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *