imorgon: jobb för Nordea vid Ullevi.

imorgon: jobb för Nordea vid Ullevi.

Modell & Fotograf. Det är så här det ska se ut imorgon såklart med poserna ;)

Bilderna ska in i datorn för att lekas lite med.

Så här snygg blev jag som Wissman ;) (Vem fan nu det är ;P)

Anders ska förvandlas till en kvinnlig kulstöterska ;)

Yes, imorgon är det jobb mellan 9 – 18 som gäller för Nordeas monter utanför Ullevi och Finnkampen. Vi ska alltså ta kort på besökarna (ja dem som vill) och sedan lägga in deras ansikten på någon av Sveriges idrotts stjärnor (som jag inte kan namnen på öht) som ni kan se på bilden av mig, som en kul grejj alltså :P Helt gratis såklart!

Ska verkligen bli skitkul förutom att det tydligen ska regna hela dagen så jag hoppas det inte regnar från sidan ala göteborg regn då vi inte har några väggar på montern just, haha! ;) Sedan måste jag kolla upp lönen imorgon. Från början skulle jag gå som assistent men idag verkade det som att jag ska göra samma arbete som Anders (som får mycket mer betalt än mig) och det känns ju inte sådär super ok ;) Hade jag ”bara” varit assistent som det var sagt från början så känns det mer än fine men ska jag göra samma arbetsuppgifter som Anders o han får mer betalt så mjaaha…måste kolla läget alltså.

Vi har lite o göra innan vi ska få oss lite skönhetssömn så det känns som att det är bäst jag överger datorn för kvällen. Ser framemot morgondagen trots det tråkiga vädret som spås i alla fall! Tror det kan bli riktigt roligt :)

Så imorgon får ni komma bort till Ullevi (nya/gamla? I have no idea…;P) och få en liten rolig bild ;)

4 svar på ”imorgon: jobb för Nordea vid Ullevi.

  1. Men gud, jag jobbar på ullevi, eller i morgon, utanför, där vi säljer hamburgare osv! Jag kikar förbi innan jag börjar i morgon.. om du vill…

  2. Haha snyggo ;) Hoppas ni får en fin dag utanför Ullevi då :)

    Hehe, ja det börjar bli lite språkförvirring här nu efter 1 år i Oslo haha. Men det får du ta gumman ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *