Inbjudan till bloggfest – I´m going!

Inbjudan till bloggfest – I´m going!

Den 12:e Februari 2o11 blir det bloggfest i Falun! Linn & Anna hade en bloggfest i våras(?) också men då stod jag på reservlistan så fick inbjudan lite försent för att kunna planera in festen synd nog, så är det när man bor långt ifrån allt ;) Men denna gången ska jag gå! :) Den enda jag vet än så länge som jag träffat tidigare är Elin men bloggare jag läser utöver det som ska dit är Gaymasen (FINALLY we meet!) och Linda Pauline :) Jag tänkte göra en fuling o snylta sovplats hos en modell/bloggvän/bekant som bor i Falun men osäkert på om hon ska gå än så får se hur det löser sig med sovplats :) Är ju lång tid kvar som tur är så behöver inte lösa det nu ;)

Någon mer som ska dit? :)

20 svar på ”Inbjudan till bloggfest – I´m going!

 1. Sv: Jamen hur skulle jag inte kunna motstå?! :) Superbra grejer man kan vinna ju! Nu är det bara att hålla tummarna på att man kammar hem det också! :)

 2. Ja, jag kan ju inte direkt klaga över min pojkvän ;) hehe. Men jag är avis på dig som får gå på Bloggfesten jag ^^

 3. Vad skoj!! Vill dit soooo bad! Hoppas på att vinna en inträdesbiljett men har ju ungen vidare stor chans till det :-/ Du kommer i alla fall utan tvekan att få det super roligt!

 4. Jo det är såklart. Men chansen är inte så stor, så jäkla många som tävlar om en plats. Bara te att hålla tummarna :)

 5. Näe, inte så jätteroligt men tabletterna jag fick verkar fungera så nu har jag inte ont och kan gå normalt. :P Härligt med morfinliknande preparat. ;)

  Dom andra tabletterna du menar måste vara mot ämnesomsättningen skulle jag tro. Dom fungerar bra, har typ inte alls varit nedstämd sen mer än ett halvår tillbaka. Är inte heller lika konstant trött som förut så jag är nöjd! :)

 6. Hoppas du får det riktigt trevligt!

  Jag har bara en lösenordslåst blogg, så den kommer knappast dra till sig uppmärksamhet och göra så jag blir bjuden till en bloggfest ;]

 7. Hej snygging!

  Du jag har en mycket rolig grej jag ska maila dig, men hittar ingen mailadress! Kan du skriva den till mig på bloggen eller nåt!? :)

  KRam

 8. Jag var där förra året och det var riktigt skoj, jag står iaf på reserven detta år så jag hoppas att någon tackar nej HAHAHAHAHA ;) Isf kan du annars sussa hos mig ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *