Dagens makeup – golden bronze. I lite oskärpa, sorry!

Dagens makeup – golden bronze. I lite oskärpa, sorry!

Skärpan hamnade tyvärr inte på ögonen idag och jag är på för dåligt humör för att ens försöka ta en bättre bild! Jag ska följa med hjärtat på julbord med hans jobb och klänningen jag hade tänkt ha går inte att ha pga av en gigantisk fläck som tydligen inte gick bort i tvätten = en sur cilla! Så nu känner jag mig allmänt blääähäääe och trött på min garderob överlag! :( Nåja, det blir säkert kul när min jäkla irritation har lagt sig! :P Ha en trevlig lördag allihopa!

9 svar på ”Dagens makeup – golden bronze. I lite oskärpa, sorry!

  1. Väldigt snyggt sminkat so mvanligt ;) Hoppas ni får det trevligt ikväll på julbordet! :D En annan ska nog bara feta till det med en pizza ikväll :)

  2. Ja, du kommer säkert få kul ikväll, så fort du har träffat alla roliga människor och glömt bort klänningen. Själv är jag hemma som vanligt… fast nu är jag sjuk i flunsan!

  3. Hoppas det blev en trevlig kväll :)
    Gällande fläcken, så har jag fått bort precis allt med fläckspray som man gnuggar in med innan tvätt. Brukar köpa på vanlig matbutik, tvätthyllan. Ska ju även finnas någon typ av blekmedel man kan använda också. Min mamma har någon typ av våtservetter från märket tabort och det är mirakel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *