inga ord.

inga ord.

ibland finner jag inga ord. jag har hur många som helst i mitt huvud men jag kan inte få ner dem i någon bra ordning känns det som. jag har varit så otroligt korkad tidigare i mitt liv när det gäller förhållanden till killar och än idag får jag smaka på det. blir så ledsen när jag gång på gång förstår att jag nog inte var så omtyckt på det sättet eller inte alls var speciellt attraktiv i hans ögon. lurad? who? me? again? jag blir så arg på mig själv som gjorde så mot mig själv om och om igen då det inte gett mig speciellt många bra tankar alls.

jag är inte alls bitter. inte alls. bara lite grann.

jag borde inte tänka tillbaka på gammalt men ibland kan jag fan inte låta bli eftersom det får mig att må mindre bra, känna mig mindre attraktiv och undra om jag måste se ut som en glamourmodell?

jag har nog rekordet i misslyckade relationer med killar så jag blir ju lite fucked up ;) (och inte på ett bra sätt!)

tur att jag inte har en ytlig blogg all the way baby för jag måste fan få vara personlig då och då. Min blogg är min psykolog.

10 svar på ”inga ord.

 1. Ohwell, än så länge har du inte lyckats göra en kille gay och blivit misshandlad av en annan?;) Då har du nog bara haft otur faktiskt. Och glamourmodeller är ohyggligt oattraktiva. Så är det bara. :)
  Bara ta nya tag, när man minst anar det springer man in i prince charming så no stress. ^^

 2. vissa säger att man inte ska vara så personlig.. Men jag gillar verkligen hur du vågar uttrycka dig.. skiter i om folk ser ner på dig för att du skriver vissa saker… Jag läser alltid å kanske inte alltid förstår, men endå förstår.. invecklat det där.. Men jaa, var stark! Misslyckanden gör dig starkare även fast det kanske inte känns så.. men när du väl träffar den rätta.. så kommer han se bort från dina minus-sidor.. ingen är perfekt! se att det är killarnas förlust.. jag tycker du verkar vara bra! =)

 3. Alla är krossade häjrtan, sår som ska läkas och saker som gör ont. Tror nog jag kan toppa dig med misslyckade förhållanden eller ja- att vara misslyckad över huvud taget! Fast det var då- nu har jag tro på mig själv, självkänsla (obs: en helt annan sak än att vara självsäker), ett bra jobb, en underbar sambo och är lycklig. Att vända allt är itne lätt och ibland känns det verkligen som man bara simmar åt fel hål och emot strömmen men du kommer bli belönad. Kan identifera mig så med dig- alla tankar, det extra djupet som andra saknar, frågeställningarna mm… Tror du är som jag- svår men unik och därför kommer du bli så högt älskad!

 4. stoppa den negativa tankespiralen. möt tankarna och argumentera emot dem. du vet ju att de självdestruktiva tankarna inte är logiska.

  du är så jävla grym, så är det bara.
  ta hand om dig. kram

 5. Du måste plocka fram ditt jävlaranamma!

  Ibland har man otur, men det du inte dör av, gör dig starkare. Försök tänka så (även om det är jobbigt). :)

  Jag vet att det är svårt och när man gång på gång får en misslyckad relation känns det tungt, men försök. Försök inte ge upp, det finns faktiskt någon för dig också. Du har bara haft otur.

  Och ibland tänker man tillbaka på gammalt, jag gör det också, och man borde inte göra det för man vet att man mår dåligt av det, men ändå fortsätter man…

 6. Aj är du där o funderar igen…
  Äsch inte vill du se ut som en glamourmodell, det är såna tjejer killar vill sätta på men inte bli ihop med ;)
  du kan trösta dig med att jag har otur också..

 7. Vadå inte ser ut som en glamourmodell? förbannat snygg ändå tjejen :) Inte vem som helst men många kan se bra ut på modellbilder med rätt retuscheringar. Du ser snygg och fräsch ut i verkligheten. stor skillnad det.

  Den killen som miste dig, är det synd om som missa dig. Finns bättre pojkar där ute ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *