innehållet i makeup väskorna.

innehållet i makeup väskorna.

vår rullväska, axelväska och T-shirt :)

4 flytande foundations, 9 creme foundations, 1 ofärgad creme foundation, 4 löspuder & puderpuffar

massvis med lösfransar + lim :)

1 creme&color palett, 1 läppfärgspalett, 3 ögonskuggspaletter

4 glitter, 1 svart aquacolor, 17 lösa skimmerskuggor, 2 ofärgade läppglans (köpte ett likadant ofärgat till mig själv idag också :P bra o ha hihi)

10 läppennor, 3 eyeliner (vit, brun, svart), 2 mascara (svart), 1 vässare

Lösskuggorna, 2 eyemakeup remover, 1 rengöringslotion, 1 ansiktsvatten, 1 scrubcreme, DVD, penslarna, topz & bomullsrondeller

rullväskan och till höger miljontals (bra nära) med sminksvampar!

Det är min nyfunna vän Lovisa som har orkat fotografera hela innehållet i våra makeup väskor så all credd till henne! :) Som ni kanske förstår så kändes det som rena julafton när vi fick (eller ja vi har ju betalat dyra pengar för dem ;P) dessa väskor. Ser verkligen framemot att lära mig mer om smink! :)

33 svar på ”innehållet i makeup väskorna.

 1. Oh vad jag vill ha dina paletter ! Jättefina grejer !

  Just ja förresten, var godiset äckligt så att du inte ville ha mer nu i påskas ? ;)

 2. med tanke på utbildningskostnaden..:) så ja… men bra grejer ni fick ;)hoppas att allt går skitbra och att du får ut mycket av utbildningen! :D

 3. gud va roligt =) kommer ihåg när vi fick våra väskor! det var så kul att gå igenom å kolla. gud va roligt med alla lösögonfransar! i våran väska hade vi bara 3 par ungefär haha

 4. sv: okej, kanske ännu bättre till & med, eftersom jag är iväg till borlänge oftare än mora :P
  synd att jag inte läste inlägget lite tidigare, för jag va nere på mora i dag. då hade jag ju kunnat kolla :P

 5. lite sådär smått avundsjuk..
  fast ska skippa smink nu ett tag tror jag. nästan hälften av mina ögonfransar på ena ögat har gått av. :'(

 6. Nej men oh nej, inte ett dugg avundsjuk! ;) Men eftersom utbildningen inte var gratis precis så tycker jag att detta var en jättebra ”present” till alla er som börjat utbildningen. Verkar ju hur kul som helst!!

 7. Hej tjejen! Har också funderat på en sån där kurs, nu vill jag veta allt: kostnader osv? Ingår väskorna med smink osv osv, tell me eeeverything =) kramis

 8. Vad härligt med så mkt grejer :) Framförallt en sån där rullväska skulle jag behöva, men det är så dyyrt. Har mitt i en stor axelväska.

 9. Jag pluggar på Makeup Institute i stockholm just nu, och jag måste nog säga att ni fick bättre sminkväskor + innehåll än vad vi fick. Hoppas du tycker utbildningen är rolig :)

 10. åh jag är aviiis!! Jag vill oxå ha så där mycket smink! ;) Mitt är slut och jag har inte köpt nå nytt haha…men mineral smink verkar vara bra va? Funderar på att köpa det faktiskt! :)

  Kram

 11. Hej!
  Jag har kommit in på makeup studion sthlm till våren, men är redan rätt nervös. Är rädd att jag inte kommer ha förkunskaper som krävs, vara tillräckligt duktig. Hur mycket ”kunde du” innan du började? Vore väldigt snällt om du kunde svara på min blogg.
  Tack på förhand / stephy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *