Inte till mitt ansikte: Yves Rocher Organic Cosmetics Nutri-Radiance Face Cream.

Inte till mitt ansikte: Yves Rocher Organic Cosmetics Nutri-Radiance Face Cream.

08625

Vill du ha en dag/nattkräm som lägger sig som en hinna på huden så har du helt klart hittat rätt produkt i denna kräm från Yves Rocher! Jag hoppas ni förstod min ironi…ingen vill väl ha en kräm som lägger sig som en hinna i hope! Att använda denna som dagkräm är ett irritationsmoment när man har brådis till jobbet och kanske inte riktigt har tiden att stå och vänta på att dagkrämen ska ”lägga sig”. Och nej, då överdoserar jag inte! Som nattkräm, helt ok men jag gillar inte känslan den ger min hy på morgonen, det känns som jag har en hinna på mig, ingen trevlig känsla. Jag använde denna under vinterhalvåret men har glömt bort att posta upp inlägget ;)

Nåväl, den luktade ju gott i alla fall! 69sek hos yvesrocher.se

*Short translate: My face hates it.

5 svar på ”Inte till mitt ansikte: Yves Rocher Organic Cosmetics Nutri-Radiance Face Cream.

  1. Aj sved den? :S Det gjorde den i alla fall aldrig på mig men inte jätteofta jag upplever att produkter gör det trots att jag har rätt känslig hy…konstigt nog :P

 1. Hej! Jag igen med läpparna, hoppas jag inte blir för tjatig och ursäkta min fråga handlar om nåt helt annat än inlägget. Jag kollar så nätt vad jag tåler, men tar det sakta eftersom jag har semester och inte vill sabba läpparna för mycket. Jag kom nämligen på att många läppstift/läppglans innehåller bivax, och sheasmör bl.a. Då blir det problem att använda dom också! *ser hela min samling flyga iväg*.
  Min fråga till dig, har du problem med något läppstift/glans och vilket i så fall? Eller vet du nåt ”säkert”? Jag vet att man såklart får prova sig fram och det är individuellt, men detta har börjat störa mig rätt mycket. Jag vill liksom VETA vad jag inte tåler! Samt vad jag då kan använda. Inte helt lätt att hitta innehållsförteckning eller kunna se den, ibland står det så smått.
  Har skrivit till olika företag och än så länge fått svar från Isadora, att jag ska kolla på förpackningarna.
  Ursäkta som sagt långt tråkigt inlägg, hoppas du orkar läsa det!

  1. Alltså jag använder andra produkter, som inte är 100% naturliga, som innehåller bivax! Det verkar vara när produkten främst består av bivax som jag reagerar!
   Jag har aldrig reagerat på ett läppglans tex! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *