[ Irriterande. ]

[ Irriterande. ]

Jag har hittat en liten sak bak på min ena skalfasad som jag sitter och pillar på med antingen tungan eller fingrarna heeeeeela tiden. Inte bra för fem öre! Har inget minne av att jag känt den tidigare så jag vet inte vad det är heller? Det är något som inte är rakt i alla fall utan som en liiiiiiiiiiiiiiiten "plupp" som sticker ut :P Gaaaah! Måste nästan göra ett besök hos Jörgen nästa gång jag är i Stockholm så han får fixa till det om det inte "försvinner av sig självt".

(Så här såg mina tänder ut med de tillfälliga skalfasaderna)

5 svar på ”[ Irriterande. ]

  1. Ohh vad fina tänder du har nu! Har gått runt flera dagar och bara haft det i tankarna att jag själv vill försöka spara ihop till fasader. Jag vill inte ens le till folk för jag känner mig inte bekväm ;/ Men jag antar att det är värt att fixa tänderna va? Hoppas du har haft en trevlig helg! ;)

  2. Jävlar vad du kommentera fort ;) Mm, måste också spara som en tok då.. Har en glugg mellan ena framtanden och den jämte. Sen är mina framtänder inte jämna. :( Så jag ler aldrig på kort. Blir mest bara osäkert leende då.. Men ditt kosta väl typ 17000?

  3. Aha inte så farligt ändå, menar du säger ju ändå att det var värt det ;) Men är det inte problem med det fasader? typ ilningar och att det gör ont?

  4. Wysteria- nu kommer jag att blotta min okunskap, men vad är en skalfasad???? Jag har fattat att det handlar om tänder – det finns hopp, men vad är det?

  5. Du har verkligen fina tänder!! Skalfasader är nåt jag velat göra länge men iom att jag gnisslar tänder som en GALNING så har jag blivit avrådd att göra det…Jag har gnisslat sönder mina egna:( (fastän jag haft bettskena i över 15 år…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *