Isadora Dazzling Ocean nr 683.

Isadora Dazzling Ocean nr 683.

Jag hamnade i chock när jag tidigare idag testade Dazzling ocean från Isadoras kollektion Ocean Drive..jag har aldrig varit med om att jag behövt lacka tre lager med ett isadora lack för att jag ska känna mig nöjd med täckningen! Aldrig! Jag kommer inte ens ihåg att jag behövt lacka två lager. Nyansen går hem hos mig med tre lager och det är ett otroligt fint skimmer i detta! Även om det är riktigt snyggt med tre lager så är jag så bortskämd med att Isadoras alltid tidigare funkat kanon med bara ett lager så det blir ett minus på det för mig. Isadora Wonder Nail är ju mitt favoritlack av flera anledningar men just denna nyansen verkar man få lov pensla på fler gånger! Pris: cirka 69kr styck!

(pssst..såg att Lindex har erbjudande på Isadora Wonder nail just nu! 49kr styck om jag inte minns fel och antar att det är veckan ut!)

12 svar på ”Isadora Dazzling Ocean nr 683.

  1. Sv: nä just den dagen så va det verkligen perfekt att få en lite överraskning. Tårarna torkade lite fortare iallafall, ;)

  2. Tack söta! ^^ Året har verkligen gått fort hehe.
    Jo men klart man missar om man inte är aktiv i bloggvärlden på ett tag ;) Men kul att du är tillbaka nu! Saknar ju dina inlägg :)

  3. synd att det var så kass täckning då ! På 3 lager hinner jag ju krascha naglarna 5 ggr om *hehe* Skitsnygg färg annars ju..
    Har faktiskt ett ljust rosa med nå skimmer i från Isadora som oxå täcker chockerande kasst :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *