Isadora Eye Shadow Quartet – Relaunch

Isadora Eye Shadow Quartet – Relaunch

_MG_8027

Isadora Eye Shadow Quartet har fått en ny exklusiv formula, en ny teknologi och dessutom en ny design! Isadora har uppdaterat deras favorit Eye Shadow Quartet och den ska nu vara ännu bättre än tidigare! Den ska ge mer intensiv färg, sitta längre och vara enkel att tona och skugga. Det har tillkommit två nya nyanser – Dragon Fly (den till vänster på bilden) och Pink Dream men annars ska vi hitta de tidigare nyanserna (fast bättre!). Utöver Dragon Fly så är det Pearls ni ser på bilden ovan.

_MG_8033

På övre raden har jag swatchat Dragon Fly och på nedre Pearls. Väldigt lätta och krämiga ögonskuggor med riktigt bra pigmentering! Jag har ingenting på huden innan jag swatchade.

Jag gillade den gamla versionen av Isadora Eye Shadow Quartet och Savannah Sunset är en av mina favoriter när det kommer till ögonskuggspaletter, så användbar och så jäkla fina skuggor! Jag hoppas jag ska få tillfälle att jämföra den nya formulan på Savannah Sunset mot den gamla och se om dom skiljer sig mycket åt för den gamla versionen ä.l.s.k.a.r j.ag!

Isadora Eye Shadow Quartet – den nya uppdaterade versionen – har ett rek. pris på 139sek & finns redan i butik och ni hittar dom bland annat hos lyko.se (109sek i skrivande stund).

*inlägget innehåller annonslänkar

2 svar på ”Isadora Eye Shadow Quartet – Relaunch

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *