Isadora Fruity Amazing Glaze – Wild Strawberry.

Isadora Fruity Amazing Glaze – Wild Strawberry.

Så här ser mitt fynd från Isadora ut när det sitter på mina läppar. Jag har ganska mycket färg på läpparna naturligt så jag visste redan när jag köpte det att det inte skulle ge så mycket färg på mina läppar och mycket riktigt! Det ger främst glans och skimmer! Skimret framträder dock inte så mycket på bilden utan det skimrar mer i verkligheten. Det har en svag doft god doft och sitter helt ok. Nypris för detta är 80kr men jag köpte det för 19kr och jag är lite osäker på om jag hade gett 80kr för det faktiskt. Inte tillräckligt ”klibbigt” för att det ska sitta ok en längre tid tyvärr. Misstänker dock att dessa gloss är på väg ur deras sortiment? Dom finns i alla fall inte kvar på deras hemsida så kanske därför dom såldes ut nu.

6 svar på ”Isadora Fruity Amazing Glaze – Wild Strawberry.

  1. Sv: Ja den var helt sevärd :) Alicia kollade hela filmen fast hon inte ens fatta pratet . Var väll så intressant med hela dockgrejen :)
    Sånt där glans köpte jag för nått år sen på Ica Maxi på rea, tyckte inte heller det var nån dunderhit. Då är dem där billiga Maybelline billighetsmärket t.om bättre :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *