Isadora Precious Pearls från Forest Groove.

Isadora Precious Pearls från Forest Groove.

Igår testade jag en av dom första paletterna från Isadoras Forest Groove höst kollektion 2011 och jag måste säga att Precious Pearls är en riktigt bra budgetpalett, fina färger med massvis av skimmer! Man måste dock vara ordentlig med att skaka av makeuppenseln som man applicerar med då skimret lätt trillar ned annars! Skuggorna har en riktigt härlig och mjuk konsistens. Ska bli spännande att testa att lägga dessa med en fuktad borste längre fram!

119kr kostar denna palett och finns ute i butik V.34 – visar upp de andra två paletterna i kollektionen senare. Här kan ni läsa / se alla produkter i Forest Groove.

14 svar på ”Isadora Precious Pearls från Forest Groove.

  1. Snyggt! Hade inte du kunnat videoblogga mer på ögonsminkningar? Det är ju så roligt att testa nytt och du verkar ju vara helgrym på just detta!

  2. Haha ja, det ser lite roligt ut när bara ansiktet byts ut. Det skulle vara bättre med alternativ. Jag har 38/40 på kläder och jag tror inte tjejen som är modell har det :P

  3. Fint! Och den där ser ut precis som deras eye shadow quartet ”crystal mauve”, haha :] Vilka tråkingar som inte lanserar helt nya färger..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *