Isadora – summer nails!

Isadora – summer nails!

Isadora har en sommarkollektion med nagellack och jag älskar deras extra lng lasting quick dry lack så jag unnade mig 193 pure coral då dem enbart kostar 55kr! På bilden har jag fotat med blixt så färgen blir lite missvisande tyvärr! Lacket har inte riktigt så mycket rött  i sig på riktigt. Riktigt fin sommarfärg i alla fall :) Hade velat köpa 091 Lollipop, 166 Coral & 700 Bel-Air Blue innan sommar serien försvinner också.

Vilken sommar färg skulle du vilja ha? :)

18 svar på ”Isadora – summer nails!

 1. Jag skulle gärna vilja ha ett korallfärgat lack, men jag vet inte om jags kulle tycka att det var så himla fint att ha på ;)

  Pretty Little Liars handlar om fyra skolungdommar som delar en hemlighet relaterat till ett mord. Kanske ingen strålande story, men den duger att titta på :)

 2. Jag tycker att det är riktigt snygga färger att ha i sommar! Så snygga att jag köpt några av dem. Coral, pink cadillac, baby blue och bel-air blue har jag och gillar dem starkt! =D

 3. guud så härliga färger!
  det är i sina här lägen jag blir lite (med betoning på lite) ledsen på att jag gör naglar i material, då kan man inte måla nagellack över.. eller man kan.. men man ska helst inte.. å jag har ju betalat för naglarna, och älskar dom så jag skulle nogi nte göra det ändå.. men lite sugen blir man!

  jag hade nog valt en blå/turkos färg! eller limegrön..

 4. svårt att välja, gillar färger som sticker ut som tex bel air blue. Men hade antagligen köpt nått rosa=)

 5. Jag har Pink Cadillac, som jag älskar!! Sedan har jag även Baby Blue. Den är ok, men är inte riktigt jag. Sedan skulle jag gärna vilja testa färgerna Lollipop och Glassy Cerise. Jag gillar den breda penseln!

 6. Jag ska spana efter ett ljusgröntpastelligt nagellack när jag kommer ner till jönköping till veckan.
  En sådan färg har jag velat ha ett tag nu =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *