Isadora Trend Nails Spring/Summer 2012.

Isadora Trend Nails Spring/Summer 2012.

Papagayo Blue, Blue Lagoon, Surfers Paradise, Hot Hibiscus, Bird of Paradise, Aloha, Bananas!, Marzipan samt Power Pink, Ocean Drive, South Beach & Pink Lamonade som inte är med på bilden ingår i kollektionen!

Isadoras senaste Trend Nails kollektion innehåller 12 nyanser varpå 8 nyanser (dom på bilden ovan) är helt nya för i år och 4 av dom har funnits med i tidigare Trend Nails kollektion 2011.

Jag har haft Papagayo Blue på mig i flera dagar och den är helt underbar! Mer lila än vad bilden ovan antyder till, tyvärr väldigt svårfotad nyans och det är därför jag inte visat upp detta underbara lack i bloggen! Jag får se vilken nyans jag testat här näst…jag gillar dom flesta nyanser så får lite beslutsångest! :)

Dessa nyanser hittar ni i butik från och med nästa vecka för 69kr styck. Lacket Marzipan kan ni dock redan hitta i butik tillsammans med Pearls of passion kollektionen!

Vilken nyans vill du titta närmare på? :)

6 svar på ”Isadora Trend Nails Spring/Summer 2012.

  1. surfers paradise bla men det är ju många snygga där som lockar :D den rosa var söt också !

  2. Jag är sjukt sugen på blue lagoon och ocean drive men känner mig samtidigt små snål och funderar på att börja använda upp de jag redan har… Och samtidigt så går jag i tankarna på att kasta/ge bort mina depend lack då jag är sjukt less på både färgerna och depend i största allmänhet :/

  3. Papagayo Blue, Hot Hibiscus och Bird of Paradise!
    Jag vill ha South Beach också, har inte blivit av att jag
    har köpt den, men den är verkligen urläcker! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *