Isadora Wake up Make-up foundation!

Isadora Wake up Make-up foundation!

För en tid sedan så fick jag hem Isadoras senaste foundationnyhet: Wake up make-up foundation och till min glädje så finns denna i en rättså ljus nyans: Fair! Detta brukar annars vara ett ganska stort problem, att foundations är för mörk! Men Wake up make-up har släppts i sex nyanser: Fair, Sand, Warm Beige, Cool Beige, Honey & Olive Beige.

Som ni kanske har räknat ut via namnet så ska denna foundation ge hyn ny lyster och minska trötthetstecken! Den ska trolla bort ojämnheter och fina linjer, den innehåller SPF 20 och är medium-täckande och ska passa alla hudtyper.

Jag använder redan denna dagligen och gillar den massor! Ni kan se den på mig här bland annat. Jag tänkte göra en mer utförlig recension senare när det är ljust ute när jag ska sminka mig så jag kan ta före/efter bilder åt er.

Kostar 159kr och finns redan i butik!

Har du hunnit testa denna ännu? Vad tyckte du?

3 svar på ”Isadora Wake up Make-up foundation!

  1. Har fått hem den men i en alldeles för mörk nyans och då blir man inte så sugen på att testa, dock ska jag se till att sticka iväg till Åhlens och få med mig lite tester hem på de olika färgerna för att se hur produkten känns.

  2. Är väldigt sugen på att testa den då jag i princip bara läst gott om den, får kanske följa med hem från stan idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *