Isadoras höstkollektion: Paradox!

Isadoras höstkollektion: Paradox!

När jag först såg bilder på Isadoras nya kollektion Paradox så blev jag helt till mig! Dom släpper produkter till två olika höstmakeuper i en och samma kollektion! En i mer brun/nudes toner och en i svart/blå/röda toner! Vet ni vad det häftigaste är? Läppstiften är matta! Jag längtar efter att få hugga in på dom röda stiften! Dessutom så gör looken till de röda läpparna att jag vill klippa lugg igen ;) Ska redan finnas i butik! :)

Brown Patina (ny färg!) & Paradox (ny färg!) 129:-

Red Carpet (ny färg!) & Diva red (ny färg!) 99:-

Prime red (finns redan i sortimentet, stor personlig favorit!) & transparent lip fix (nyhet!) 69:-

Bare Bohemian, Red Carpet & Femme Fatale (nyheter som jag redan dreglar över!) 119:-

Deep Black, Steel Grey & Dark Brown (nya färger!) 99:-

Night Flight, Metropolitan & Femme Fatale (nya nyanser) 69:-

Precision Mascara 139:-, Glow stick blusher i nyansen Vintage Rose 125:- (ny färg!) och glossy eye liner i nyansen Dark Brown 99:- (ny färg!)

Jag är verkligen helt till mig över hela kollektionen (med Precision Mascara som det enda undantaget, i don´t like it) och det bästa med att hösten är på väg måste ju vara dessa underbara röda nyanser som börjar ploppa upp i makeupvärlden! Jag tror att Paradox kollektionen kommer bli en favoritkollektion för mig! Ser verkligen framemot att börja fingra på pressutskicket jag fått hem! :)

6 svar på ”Isadoras höstkollektion: Paradox!

  1. Åh jag håller med dig, det fanns mycket fint där!
    Det var superlänge sen jag blev inspirerad till att köpa nått nytt i sminkväg, men nu tror jag att jag behöver lite nytt :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *