[ Iväg o leka modell. ]

[ Iväg o leka modell. ]

Eftersom jag & Anders aldrig tog produktbilderna igår så ska vi åka iväg och göra det nu lite snabbt istället.

Hörs om någon timme så får vi väl se vilket humör jag är på beroende på om det gått bra eller mindre bra ;)

Bland annat denna bikini som ska fotas. Jag är ju inte riktigt lika smal som modellen på denna bilden så vi får se hur det går ;) *haha* Tok söt bikini hur som helst :)

14 svar på ”[ Iväg o leka modell. ]

 1. Så himla fin bikini! Och du var säkert minst lika fin i den som spinkmodellen!

  Kom in och titta på vårt specialreportage om 50-tals mode!

  mvh Little peaché

 2. haha dom var asgoda, satt som smäck ska jag tala om för dig – nu måste jag träna som en dåre, det är smällar man får ta *gråter*

  håller med dig, men min kräsna bit är nog inget elakt menat, jag har också dissat dom flesta faktiskt och det beror nog endast på att jag inte vill falla i någon fälla igen och faktiskt hålla ögonen öppna lite mera efter en sund person som inte bara är fin i mina ögon utan också har ett snällt inre – det är ganska ovanligt numera. Men i övrigt ska jag inte sticka under stolen med att det yttre också påverkar och jag tror inte att det är samhällsidealet fel utan mer att vi människor har våra olika typer som vi dras till helt enkelt. Även om olikheter kan attrahera och väcka nyfikenheten så är det ju en charm i sig med likheter också.

  gilla läget, det gör jag varje dag ” för det mesta i alla fall ” – oavsett om man delar livet med någon så hindrar ju inte det mig från att njuta ögonblicken och ta för mig av mina inre drömmar :)

 3. Det går säkert jättebra :)
  Man kan ju faktiskt passa jättebra i bikini även om man inte är pinnsmal. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *