jag är inte bitter (ja ok då, lite!)

jag är inte bitter (ja ok då, lite!)

Då har jag kommit hem efter en kväll i körslaget och team stefan´s tecken. Har verkligen haft jättekul :) Jättetråkigt såklart att team stefan inte vann men det är inte alla som kan säga att dem har sjungit live i tv samt kommit 2:a i körslaget ;) I mina ögon är dem verkligen vinnare :) Och ikväll blev det ingen tequila för min del så jag ser ju faktiskt till och med ut som folk fortfarande som ni kanske ser ;) Haha! Dock är jag inte trött ännu så tänkte faktiskt se ett avsnitt av Nanny som börjar nu snart..;) Undra hur länge jag kommer sova imorgon egentligen? jisses..;) Ja just det, nu på tunnelbanan hem så var det en kille som ville ta kort på mig hela tiden och som tyckte att jag var jättefin i min rosett…ja men det vet jag väl?! ;) Tyckte dock han blev lite för läskig så Mattias fick det ärofyllda uppdragen att ringa mig o prata lite kl 5 på morgonen ;) *zzZzzZ*

Jag ska väl dock erkänna att jag är lite bitter över att just Olas kör vann, ja dom är jätteduktiga MEN dom har ju kopierat Englands vinnare rakt av för fan? (tillräckligt många låtar iaf ;P) What´s up about that?! :S Har TV4 delat ut dessa låtar till dem eller har dem fått välja själva? Eller är det en ren slump?! Naahh..? EN låt ok men flera? Vad är det för nöt som tar ett vinnande koncept och typ glömmer bort att göra det till något eget..? ;) Maaah..känns sådär om ni frågar mig. Dom är skitgrymma men det känns som dom härmat only men aloud o då känns det inte lika kul längre ;P Ja men jag sa ju att jag är lite bitter..men bara lite ;) Men jag hade hellre sett en annan kör som vinnare, helt klart, då jag känner att dom har inte kört sin egen grejj. Om man nu kopierar någon annan sådär rakt av kan man ju inte ha mkt talang själv..

Exempel 1 – Englands kör ”only men aloud” sjunger Angels & Olas manskör sjunger Angels?

Exempel 2 – Englands kör ”only men aloud” sjunger When you say nothing at all & Olas kör sjunger when you say nothing at all.

Exempel 3 – Englands kör ”only men aloud” sjunger All by myself & Olas manskör sjunger all by myself.

Imorgon kanske jag bjuder på någon bild / filmklipp från kvällen men nu ska jag försöka bli trött!! :) Tack för en kanonkväll! Kul med en hög Älvdalingar i Sthlm ;)

10 svar på ”jag är inte bitter (ja ok då, lite!)

 1. haha kan tänka mig det! Jag blev väldigt förvånad över att han inte reagerade mer än han gjorde, annars brukar hundar bli väldigt väldigt förbryllade över att det är helt vitt. Hans syster började stormskälla när hon såg att det var vitt ute haha. =)

 2. Menar det. Okey om man råkar välja en annan låt som någon annan kör har valt. Men tre. Och det är ju inte så lite lika heller. Till och med samma färger! :) Dåligt dåligt!

 3. Ja, det var lite småfult av han att kopiera sådär :/ Men Stefan hade tydligen sagt att han också skulle ha gjort det och att det inte var nå fel med det hehe. Men det var kul då? Bra stämning?

  Tror inte de har skorna ute på hemsidan.. Men det var trevligt. Dock var det inte lika mkt folk som jag trodde det skulle vara.. hur stilla som helst :P Tror det var max 150 tjejer där. Kändes som det iaf :P Men Västeråsarna är lite tröga när det väl händer saker hehe :P

 4. Absolut inte illa att komma tvåa ;D

  Mjo okej.. ja han verkar vara en sån kille som är ödmjuk och int ställer till med nån scen :) Men visst dåligt av Ola. Visst är det två olika saler att kopiera och få inspiration.. Brist på fantasi antar jag :P

 5. Det är lite väl mycket plagiat, för mig. Tråkigt att han inte kan ordna egna låtar och idéer..

  Snygg rosett och du är lika vacker som vanligt.

  Ha det så gôtt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *