jag är så jäkla kulturell!

jag är så jäkla kulturell!

Jag åker till spanien och äter på donken. Här får man +meny (eller så övergöder dom kunderna) utan att be om det men garlic dipp det har dom fan inte! :( servett fick jag av en farbror bredvid mig, tur det finns folk som tar hand om mig! Gick bra att flyga hit iaf. Jag sov nästan hela resan förutom när jag läste senaste cosmo :P när jag kom hit var jag dock allmänt förvirrad och förstod ingenting om vilken gate jag ska till senare och såna saker. Jisses! Jag borde åka iväg ensam oftare så jag lär mig någonting och lär mig att lita på mig själv mer :) nåja, nu ska jag vräka i mig lite mat..nu vet iaf mamma att jag kommit till madrid! :)

Följ Cecilia direkt i din mobiltelefon

10 svar på ”jag är så jäkla kulturell!

  1. Skönt att resan verkar gå bra ;) Visst är det ändå lite spännande att dra själv och se hur man klarar sig :)
    Du får kose dig så mycket med Sanna och hälsa från mig :) Har kontakt med henne också via bloggarna :)

    Smart att försöka jobba och bygga upp portfolion då :) Menar, en katt klarar sig ju rätt så bra såå du behöver ju inte direkt sitta i lägenheten och glo på den hela dagarna ;)

  2. haha så gjorde jag och Lena också då vi for till London! haha vart burgerking för oss då vi kom dit! De är som skönt att gå till ett ställe man känner igen sig på! :)

    Hoppas du har trevligt där borta och har tur med vädret! ^^

  3. Det blir ju lätt så att när man är själv och ängslig eller nervös så kör man på det man vet t.ex. Donken för att det ger en känsla av trygghet. Man vet vad man får =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *