jag är så nöjd!

jag är så nöjd!

Fotograf: Tony Klintasp
Modell: Cecilia aka Wysteriia ;)
Makeupartist: Emilia Christiansen

Vad tycker ni om bilden? :D Själv är jag supernöjd! Jätteglad över att jag har fått flera helkroppsbilder :) Kommer visa er fler senare ;)

Jag ska snart kila till jobbet. Allt jag har i huvudet just nu är nedräkning till det ena och det andra ;) Jag är så jäkla glad över att jag träffar spontana människor, människor som vill hitta på saker osv. Jag behöver verkligen såna människor i mitt liv.

Hoppas ni får en underbar dag mina vänner, njut av solen! :)

15 svar på ”jag är så nöjd!

  1. Jag vet att du säkert är trött på sådana här kommentarer men jag har skrivit om en uppmärksammad pedofil i min blogg, en dagislärare som har bloggar om sitt jobb och öppet om sin sjukdom på samma gång i två år. Flera pedofiler har dragits dit och triggat varandra. Snälla hjälp mig, vi måste rikta strålkastarna mot krypen så dom kommer ut!!

  2. Sv: Flygresor.se var ett bra tips.. Jag hittade inget perfekt resa där (ännu iaf), men flera som KUNDE ha varit bra :) Du är bra på alla möjliga sorters tips du ;P

  3. Supersnygg bild! :) Kul med helkroppsbilder, det gillar vi! Men näe, inte alls kul att bli kär nu. FÖr det är i fel person! En person som jag inte alls ”borde” gilla, och som jag aldrig kommer ha ngn chans på.. Haha, men det går väl över :)

  4. jag kollade precis på dina modellbilder på facebook och la märke till en sak. Du har aldrig i din piercing i läppen längre. Varför inte? =P har jag fel, eller har du en i tungan också?

  5. åh va kul! kan förstå att du längtar efter det. :)
    Själv börjar jag räkna ner inför skottland och peppa inför min och tess eventuella thailandsresa. den SKA bli av :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *