Jag dör av tristess.

Jag dör av tristess.

Jag såg verkligen framemot att få vara ledig men jag håller seriöst på att deppa ihop av tristess. Finns ju inte ett skit att göra. *suck* Jag som mådde så bra av min promenad "i morse" men jag kanske borde ha tagit typ tre till såna för att få bort myrorna jag har i arslet! ;/ Det här är en av mina sämre egenskaper. Jag blir totaldeppig om jag har för lite att göra. Visst jag har väl ett helt rum att städa men nu snackar vi roliga saker! ;) Jag är ledig och gör inte ett jota  :(

Jag har fått mitt guitar hero så det ska jag hämta ut senare i alla fall. Men eftersom mina saker inte får stå framme i det här hemmet pga att Herr P plockar undan mitt Wii och jag kommer seriöst inte orka hålla på och plocka fram – plocka ner – plocka fram – plocka ner varje gång jag vill spela så kommer nog inte använda det speciellt mycket här "hemma".

Jag borde seriöst försöka skaffa mig ett liv. Och med det så menar jag ett jobb som gör att jag har råd att bo i en egen lägenhet. Ett hem där jag inte känner mig undanskuffad hela tiden. Ett hem där jag har alla mina saker på ett och samma ställe och mina saker kan stå framme utan att hela tiden bli undanplockade. Ett hem som jag faktiskt känner mig hemma i. Jag är så trött på att bo i en liten resväska och åka mellan mamma, pappa och numera S. Jag vill ha något stadigt som jag kan kalla HEM. Så jag slipper glömma saker hela tiden. Är det inte mina piller så är det linsvätska eller laddaren till mobilen. typ…

Men det är lättare sagt än gjort..helst nu när dom varslar överallt känns det som ;/ Jag är ju inte direkt ensam om att söka jobb *suck* Sen vill jag inte direkt söka långtbortistan längre nu när jag träffat S. Det var länge sen någon fick mig att må så bra så det vill jag faktiskt inte gå miste om pga av att jag får jobb i Arvidsjaur….typ ;S Jag får ju ingen A-kassa så AMS kan ju inte direkt tvinga mig att söka jobb långt bort som fan iaf. Så det är väl något positivt med att jag inte får någon hjälp? :P haha.

Jag har i alla fall fått ytterligare en jobbdag imorgon – tack gode gud för det. Så nu har jag jobbat hela 6 dagar i Januari so far ;) haha.

Jag är så jäkla bra på att gnälla ;) Ska fixa lite mat så mår jag säkert bättre sen….

11 svar på ”Jag dör av tristess.

 1. Sådan är jag också, men har börjat vänja mig nu. Eftersom jag flyttade en bra bit hemmifrån och har alla mina vänner 15 mil bort så har jag ingen som jag kan träffa och bara kolla film med (eller vad som helst). Haha, liksom hur skaffar man vänner man umgås med när man är vuxen? Det är ju inte direkt så att jag tar tag i närmsta person på komvux och undrar om man kan träffas :P

 2. Jag förstår vad du menar. Längtar sååå tills jag har jag har ett jobb jag trivs med och tjänar pengar så jag kan flytta och starta ett eget liv. Samtidigt så har man ju tryggheten hemma… men saknar att ha det privata och slippa ha nån som säger vad man ska göra och inte får göra.

 3. förstår hur du har det, det är svårt att hitta ett jobb i vanliga fall och nu med alla varsel blir det ännu svårare.

  själv så har jag sökt jobb sen i juni 2008 och man ska vara glad om man ens får komma på intervju.

 4. Jag signade upp på viktklubb.se Jag följer det inte till punkt och pricka men fick tips om att det var lätt. Kan bara hålla med! Vill få en bra överblick bara. Ingen bantningsprocedur alltså!

 5. Känner igen mig så galet mycket i vissa saker du skriver.. Skönt med en ärlig blogg där inte allt måste vara på topp hela tiden..

  Har följt din blogg över ett år nu och jag fortsätter med det.. Du är skön bruden :)

  Kramar

 6. Jag känner igen mig såååå väl. Kände ju precis likadant då F hade kastat ut mig o jag fick flytta upp till Gopshus igen. Bo i ett rum på 2*3m, med kläder i kartonger osv.

  kram på dig gumman

 7. Åh, hoppas du hittar ett jobb snart och kan flytta hemifrån. Känner så bra igen mig i det du skriver.

  Även om Lidl inte är jordens flådigaste arbetsplats så har jag dom det mesta att tacka för – körkortet, flytten, resorna, de underbara vänner jag fått via jobbet etc….

  Obeskrivligt skönt att flytta hemifrån.

  Btw så syns det inte att du är "ringrostig" – du blir alltid bra på kort – du har det i dig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *