jag får beställa hem halsbandet själv…;P

jag får beställa hem halsbandet själv…;P

Min vän Tobias är ett riktigt charmtroll…hade han inte redan haft världens snyggaste flickvän hade jag nog pussat lite på honom. Idag efter plåtningen med Osannda så räckte hon fram pengar till mig. Jag kände mig som ett ufo och pannan fick nog ovanligt många rynkor. Varför ger hon mig pengar? Vill man veta hur en person som inte förstår nånting ser ut så skulle man nog ha sett mig i det ögonblicket.

Sedan förklarade hon att det var en försenad födelsedagspresent från Tobias. Han hade tänkt att köpa en födelsedagspresent till mig när vi sågs på min födelsedag men han hann inte då halsbandet han verkade ha i åtanke var det på bilden här ovan (han hade sett att jag bloggat om det) och det måste man beställa från nelly…dvs han hann inte. (Detta visste jag dock redan då han sa det när jag fyllde år) Sen vimsade Osannda på om något att han bett henne köpa ett halsband…eller att jag kunde se det som att jag inte behövde betala för strasstenarna och flugan till plåtningen. Jag satt fortfarande som ett ufo så min hjärna kopplade faktiskt inte riktigt och jag vet inte ens vad jag svarade henne. Överraskad? Chockad? Svar ja.

Ringde självklart för att tacka Tobias och han tyckte väl något i stil med att jag fick köpa mitt halsband själv för han inte fick tummen ur…men att nu fick jag ju inte presenten på min födelsedag så jag tyckte väl ändå inte att det var roligt…bla bla bla ;) (Jag blir ju alltid så bitter när jag fyller år då jag aldrig får några paket att öppna ;P HAHA)

Men alltså…jag blir glad för presenter året om…;) Lovar att du kan ge mig en present 17 Augusti o jag blir precis lika glad då också..HAHA ;) Ska beställa halsbandet från Nelly så fort jag satt in pengarna på mitt konto :) Jag har dock lite småsvårt att ta emot presenter..helst när det är något lite dyrare, vilket jag anser detta är, därav min chock och totala minnesförlust över vad jag sa till Osannda när jag tog emot pengarna..haha ;)

Ni är så söta ni två, tack. Cyberpussar till er båda ;) <3

6 svar på ”jag får beställa hem halsbandet själv…;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *