Jag fick paket idag från en vän.

Jag fick paket idag från en vän.

Idag kom Mona (pappas sambo som jobbar på posten) hit med ett paket till mig som jag fått. Jag blev minst sagt förvånad över att jag fått paket då jag inte väntar på något.

Men för ett tag sedan så skrev jag ett deppinlägg här i bloggen som jag efter några minuter valde att ta bort eftersom jag kände att det blev för privat. Janne hade dock hunnit läsa och just därför har han skickat denna söta nalle till mig med ett litet brev. Jag blev så rörd så jag började gråta. Hur ofta skickar vänner presenter till en när man mår dåligt?

Jag vet knappt hur jag ska tacka för denna underbara gest.

22 svar på ”Jag fick paket idag från en vän.

 1. Vad gulligt!! Det är sånna gånger man vet vilka som är ens riktiga vänner. Då livet känns mer eller mindre pest.

  Tyvärr förlorade jag en av mina vänner då jag var inne i en depperiod. Kom dock senare fram till att det då förmodligen inte var en speciellt stor förlust.

 2. Ja precis, jag blev rent ut sagt förbanna dnär jag läste det hon skrev till mig, och hon var sur för att jag inte hunnit med att svarar på hennes mail, vilket jag inte ens hade hunnit till mina sponsorer osv. Så jag sa som det var att jag skickat den men att jag inte hade hunnit svara på hennes mail, och att om hon inte fått den innan slutet på nästa vecka så vill jag att hon ska höra av sig så jag får tvinga Posten att efterlysa den, men då svarade hon: Det där var väl lite väl drastiskt= skicka den du så gör Posten jobbet. Det blev jag jäääävligt förbannad över. Som att jag ljugit och behållit den istället eller något. SÅ jäkla kul tycker jag inte att det är att lägga ut pengar på porto på alla vinster att man ska få höra hån så där. Jag sa det att jag hade god lust att be Posten skicka tillbaka det till Puss.se istället för till henne är de hittar den/om de ens letar,men så sa jag det att men efter som hon hade vunnit den och det trots allt var hennes så skulle hon ha den trots hennes bemötande. Mitt bemötande, lägg av! Fick jag tillbaka.

  Känns ganska så otacksamt att ha tävlingar när det ska vara så där.

  Gaaah jag märker att jag fortfarande är arg för det så som jag öser ur mig haha.

  Gullligt att få en nalle så där på posten när man är nere, det hade varit något! =)

 3. Det ska bli sååå ärligt!!!

  Min dotter är det bästa som har hänt mig men ibland måste man faktiskt vara barnfri & ägna sig åt varandra :-)

  Vilken underbar vän Janne verkar vara, sådana människor växer inte på träd :-)

 4. Exakt! Samma här, av precis samma anledningar som du sa. Jag vill vara säker på att vinnarna får sina vinster.

  Man tappar lite lusten när det är så =/

 5. Gud vilken mysig gest! Man borde göra sånt oftare, man är på tok för dålig på att ta hand om sina vänner och även sin familj.. Bara ett litet sms kan betyda så mycket!

  Ha en bra dag!

 6. Nej precis, det känns ju som att man måste skriva dem på näsan att jag/du inte kan ansvara för Postens hantering, liksom dumförklara och det vill man ju inte göra.

  Jag ska skriva ett sista inlägg om det och förklara hur mycket av mina egna sur förvärvade pengar som jag lägger ned på frakter och så så kanske de fattar lite mer. Sen ska jag släppa det. Tack =)

 7. Vad gulligt!

  Hur ofta vänner skickar något? Ja du gör iaf och visar att du bryr dig. Glömmer ju aldrig nallen och kortet jag fick av dig när jag bodde med F.

 8. Gud va gulligt… Det är en sann vän det där! Önskar att man hade fler såna runt om sig, men de växer ju inte på träd direkt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *