Jag har flyttat = inget internet!

Jag har flyttat = inget internet!

Ja ni som följer mig på Instagram (nick Wysteriia) har nog full koll på att jag har flyttat! Jag har inte flyttat långt men flytten innebär såklart att jag inte kommer ha internet på ett tag, jag har inte ens hunnit bestämma mig för vad jag ska ha så det känns som det kommer dröja ;) Ska låna ett mobilt bredband med min pappa så fort jag lyckats hitta en sticka eller dongel att sätta kortet i alla fall!

Ovan ser ni ett av mina I-landsproblem…för mycket skönhetsprodukter och för lite förvaring nu i början! ;) Som tur är så får jag plats med en byrå/hylla i badrummet så det ska väl vara löst så fort jag hunnit till Ikea ;) Jag har ju dock 3 timmar dit så det får vänta tills mitten av Augusti då jag har mer tid och pengar! :P

Den här sommaren har gått så galet fort och jag har verkligen haft fullt upp nästan hela tiden så jag ser nästan framemot att få en lite lugnare vecka till hösten..haha :)

Nu vet ni  i alla fall varför jag uppdaterar galet dåligt ;)

4 svar på ”Jag har flyttat = inget internet!

  1. Jag har en Telia-dongel du kan få. Kan vara låst till Telia och har några år på nacken, men jag använder den inte och har tänkt slänga den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *