Jag har inget internet på några dagar, tydligen!

Jag har inget internet på några dagar, tydligen!

Fotograf: Alasan Ngum Paulsen 2010.

Alltså jag tror att det här inte är min vecka riktigt. Igår bloggade jag inget eftersom jag tänkte att ”jag har ju hela tisdagen på mig” men tydligen så har jag inte ens hela veckan på mig att blogga! Mitt nät har legat nere hela dagen och när jag väl ringde till Telia så fick jag veta efter en stund att det tydligen var något fel på hela stationen. Men tyvärr så verkar det inte bli åtgärdat förrän på fredag? Har Telia inga reparatörer eller vad är det frågan om? Telia skulle skicka hem en mobilsticka till mig som jag fick behålla (antar att det är en sådan man fyller på) som skulle komma fram till mig på torsdag!

Torsdag?! Jag behöver ju blogga & söka jobb NU! Jag äger dessutom ingen TV utan använder mig av Netflix på kvällarna så jag förväntar mig att min lägenhet kommer vara skinande ren efter den här veckan då jag inte kommer ha nånting att göra hemma! haha ;) Just nu är jag hemma hos min mamma enbart för att kunna uppdatera er om att jag inte kommer blogga på några dagar! Om nu inte Telia lyckas laga felet redan imorgon men så lät det tyvärr inte på han jag pratade med. I vanliga fall hade jag nog åkt hit dagligen enbart för att blogga men jag tror inte jag kommer orka ränna (är det ett svenskt ord? flänga kanske är det annars? haha!) hit och dit!

Nåja, jag återkommer när jag återkommer! Puss på er!

5 svar på ”Jag har inget internet på några dagar, tydligen!

  1. Söka jobb.. Något nytt på g alltså? :) Tråkigt när saker inte fungerar som de ska och när man både vill och behöver använda det! Försök se det från den ljusa sidan, du kommer ta en paus från tekniken ett tag vilket ibland är behövligt. Försök fylla kvällarna med sånt du annars inte får tid med som att läsa en bok eller något annat avkopplande :)

    1. Svar till Malin: Ja jag har säsongsjobbat för skistart.com nu sist och behöver mer jobb nu innan sommaren drar igång :) Det var rätt skönt att inte ha internet men jag saknade spotify! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *