Jag har testat depends´s french liner.

Jag har testat depends´s french liner.

Ni kan väl ignongera min superkorta lillfingernagel ;)

I goodiebagen från blog awards så fick vi bland annat med oss denna fransk manikyr penna från depend. Jag har använt denna de senaste 2-3 gångerna som jag har gjort i ordning naglarna. Naglarna syns bland annat även i detta inlägget.

Jag tycker det fungerar kanon att göra fransk manikyr med denna pennan även om det är lite klurigare att göra högerhanden då jag är högerhänt ;) Man håller i alla fall pennan lodrät och trycker ned spetsen (mot hårt  underlag) på pennan några sekunder så fylls den med färg och det är bara att sätta igång och måla, efteråt har jag använt mig av ett topplack :)

Lite pilligt och just jag kanske inte får världens bästa resultat men jag gillar pennan starkt! Eftersom jag jobbar med händerna (makeupartist) och modellar så är det viktigt att mina naglar ser bra ut så detta är ett superbra alternativ :) Dessutom kostar den enbart 99:- och det tycker i alla fall jag att den är värd.

5 svar på ”Jag har testat depends´s french liner.

 1. Jag har inte provat den ännu, men tror jag har för korta naglar..
  var det en bakisdag i söndags? hehe..
  Jag och Stephen sov till klockan två…

 2. Tack för tipset!
  Kan man införskaffa en sådan på kicks, åhlens etc? :)
  Tycker de e fruktansvärt att måla egen fransk manikyr, så detta är kanske det nya! känner inte riktigt att budgeten för min del räcker för att kunna å på riktig manikyr, tyvärr.

  Nu har jag tagit tag i min blogg igen, på allvar och tänkte sätta igång att blogga, men vad är en blogg utan läsare?! Vad är en blogg utan alla gulliga kommentarer som får en att vilja fortsätta, just det, ingenting! Just därför ville jag bara berätta att jag nu återigen ska börja blogga, så höll ögonen öppna och kika gärna in på min blogg, hoppas du gillar den!
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *