Jag kom med ;)

Jag kom med ;)

Jag har blivit antagen som modell i en agenturs commercial-register :) Dom kommer nu skicka mina bilder till olika kunder. Antingen kan det leda till något jobb – eller inga jobb alls. Det beror ju helt på vad kunden vill ha. Utefter det så får vi se vad som händer. Jag hoppas jag kommer få ligga kvar i deras register i alla fall för ev. jobb lngre fram.

Snacka om att det här är ett steg i rätt riktning hur som helst. Fan vad jag hoppas att jag får ett jobb. Samtidigt som jag inte törs hoppas på för mycket. Shit…det känns nästan lite läskigt! :)

42 svar på ”Jag kom med ;)

 1. Grattis gumman! =) Va kul när man får göra nåt som man verkligen drömmer om. Hoppas du får en massa jobb =) Är det bra betalt sånna där plåtningar??

 2. Vad roligt för dig, GRATTIS!

  Jag tror absolut att du kommer att få jobb, dina bilder är sjukt snygga och DU är ju jättefin! Det blir nog riktigt bra ska du se!

  Hoppas att du är lite gladare idag, men som du skriver: det är ju egentligen bra att man har lite av de där botten-dagarna, för då lär man sig uppskatta de dagar som är bra. "Efter regn kommer solsken"…

 3. Men åh vad kul! Grattis!!! Alla på agenturer får ju inte jobb, men du får hoppas helt enkelt :) Lägg in dig på flera också, kan aldrig vara fel att synas på många ställen samtidigt ;)

 4. Hoppas du får många jobb! Vore kul att se normala tjejer som du i olika kampanjer istället för alla "revbensspjäll" som det är nu! Allt skulle ju kunna vara så mycket finare! Lycka till :)

 5. Nej ?? GUD VAD BALLT !! Grattis till att de tog dig :) Hoppas nu på massa roliga jobb ^^ Tack förresten för komplimangen du gav mig ´´

 6. SV: fick läppglanset idag. Blev superglad när paketet låg på vardagsrumms bordet när kom hem. TACK!! =)

  Hoppas att du har de superkul i Götet även fast vädret suger. Själv ska jag ut o dricka mojitos ikväll…superkul =)

 7. GRATTIS! Vad kul för dig :)

  Jag har också tankar på att anmäla mig till någon agentur som people modell. Har du några förslag? Vilken/vilka agentur/-er vände du dig till?

  Det verkar som att du mår lite bättre nu, du låter iaf positiv i dina inlägg. Härligt!

  Ha en superskön helg tjejen!

 8. Åååh, vad roligt för daj! :D

  Håller tummarna för att du får några jobb då, du är jättevacker och likaså dina bilder! :)

  Grattis! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *