Jag måste köpa en kortläsare.

Jag måste köpa en kortläsare.

Min mamma den busen har tagit med sig sin kamera till buder (sommarstuga) så jag kan inte lägga in bilder i datorn. Det var ju tråkigt :P Jag har nämligen ingen kamerasladd till "min" kamera för den är hemma hos pappa :P Så jag har alltid lagt in bilderna på datorn med mammas kamera istället. Dags att köpa en kortläsare kanske? ;) För visst heter det väl kortläsare?

Jag bjuder på en härlig "åh här ligger vi o solar o har det jäkligt gött" istället ;) Fan vad jag skulle vilja ut och resa! Köpa en trisslott kanske? ;D haha.

Idag ska jag i alla fall jobba 8.30 – 15 och efter det ska jag sätta mig och klippa klart dom där lapparna till tävlingen :) Jag sitter med dom där jäkla lapparna eftersom jag känner att det blir mest rättvist på det sättet. Och jag vill gärna göra så när det är så mycket som tävlas ut på en och samma gång.

Vad gör ni andra idag?
Det är ju lördag och allt? Om ni säger att ni legat i sängen under täcket och tittat på film halva dagen så blir jag avundsjuk. För det är ungefär det jag skulle vilja göra just nu :P

12 svar på ”Jag måste köpa en kortläsare.

 1. Åh vad härligt det ser ut att vara på bilden. Jag vill oxå ut och resa. Slippa det trista kalla vädret.

  Ja att ligga kvar i sängen hade ite varit helt fel. Jag sitter på jobb och väntar på att det ska bli dax att öppna butiken. Bara en halvtimme kvar =P

 2. svar: hepp, giget är med ett amerikanskt band jag känner som jag ska se i London. Så nu blir det rock n'roll i några dagar :)

  hoppas din casting gick bra!!

 3. Vill oxå slappa i soffan idag men ska på dop o sen i kväll är det kräftskiva hos min sambos chef..Så det e full rulle idag men imon är det slappe dag för hela slanten:)Då ska jag oxå köpa en triss för jag vill oxå resa till nått varmt land…Ha en bra dag:)

 4. Jag kikar in och bara måste få säga att jag verkligen gillar dina bilder. Din stil,dina frisyrer och sminket. Allt de ger dig rättvisa =)

  Jag håller tummarna för att du någon dag får ett riktigt modelljobb. Om det är de du vill vill säga!? Eller vill du fortsätta med frilansandet?

 5. Idag kommer även jag att begå jobb. Inte alls skoj med tanke på vad mina polare gör just nu, (Sover) Det vill jag med göra. Som tur är har jag hittat ett par högtalare till datorn som jag jobbar med så Bandit.se är verkligen min bästa vän just nu. Runt omkring mig så är det tomt på folk. Så otroligt trist att jobba helg när man är fullständigt ensam på ett helt våningsplan. Normalt sitter det runt 150 pers på min våning. Hoppas att du får en trevlig kväll iaf. kram

 6. jag hade sovmorgon till elva och sen åt jag god frukost med chiabatta bullar! :D Nu vill pojkvännen att jag ska följa med ut och lära mig spela golf. Haha. hoppas du får en bra dag! Kram

 7. Nej nej här har det inte sovits eller legats i nån säng med nått täcke.. Här har det jobbats och grejjats.. Har hämtat hem våran katt nu som varit borta i ca 1½ år! :D Så nu e familjen hel igen.. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *