Jag måste testa denna: gloRoyal Lip crayon från gloMinerals.

Jag måste testa denna: gloRoyal Lip crayon från gloMinerals.

Jag fick ett nyhetsbrev från accessora som öppnade upp mina ögon för denna produkten från glominerals!

Om produkten: En stor krit-inspirerad läppenna som ger en subtil härlig färg till läpparna. Enkel att applicera och räcker länge. En rikt mjukgörande, långvarig, subtil och vacker glans. Exklusiv antioxidant blandning av vitamin A, C, E och grönt te.

gloRoyal Lip crayon finns i 5 olika nyanser och accessora har fått in 3 av dom i sitt sortiment: Countess coral, Empress rose och Imperial pink. Jag älskar mitt chubby stick från clinique och misstänker att dessa från glominerals är något liknande så jag är jättesugen på att testa dessa :) Hade jag varit gjord av pengar hade jag klickat hem alla 3 nyanserna som accessora har i sitt sortiment men men ;) Jag får ta och spana in lite swatches på dessa och kanske klicka hem en nästa månad :)

Dessa pennor kostar 215:- styck hos accessora. Direktlänk till gloRoyal Lip Crayon.

8 svar på ”Jag måste testa denna: gloRoyal Lip crayon från gloMinerals.

  1. Sv: Jag är inte så bra på recensioner , men ska försöka. Det lilla jag testat känns bra. Testade hos Linda ”småstadsprinsessan”, provade deras tinted primer också:)

  2. Sv; Tror både du och pappan till barnet kommer ha stenkoll på att ta bilder. Så är det här hemma iallafall. Alltid någon av oss som kommer ihåg =)

  3. Mm jobbigt det är när man inte kan somna, jag kan ibland ha flera timmars vrid-sm i sängen… Andra gånger kan jag somna ståendes haha :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *