Jag ska bli Chocolate Truffle!

Jag ska bli Chocolate Truffle!

Ja här sitter jag och ska bli lite Chocolate Truffle eller förhoppningsvis lite mindre gråhårig i alla fall. Gråa hår säger ni? På unga mig? Jajjemen! Sorgligt men sant! Dom jäklarna hittade igen mig i väldigt ung ålder! Jag brukar använda Casting Creme i nyansen ”brun” men den var tvärslut så jag fick köra på en annan nyans denna gången! Brunt blir det ju i alla fall och förhoppningsvis inte alltför stor skillnad på utväxten och längderna.

Sist färgade jag ju håret med en hårfärg från Garnier och blev väl tyvärr inte jättenöjd med den bruna nyansen….det kan ju inte bli lika markant skillnad denna gången?! Hoppas jag…:)

Jag har redan glömt bort när jag ska skölja ur toningen så jag tar nog och passar på att njuta av ett kort bad när jag ändå är hemma hos min mamma. Badkar…världens vardags lyx!!

9 svar på ”Jag ska bli Chocolate Truffle!

 1. Ska bli jätteintressant att se hur denna nyans blir på dig- jag använde den och blev oväntat rödtonad! ”Alla” säger att naturligt blonda blir gröna i undertonen när vi blir brunetter, och att man ofta lägger i en rödtoning för att undvika att så sker, men grejen är att mitt hår inte känner till detta utan suger åt sig varenda litet rödpigment som finns i en hårfärg.
  Jag gillar röda nyanser på andra, men på mig så blir det helt fel. Helt fel. Kastade dock i ”Iced cocoa” eller vad den nu hette, och alla nyanser från Casting med ordet ”Iced” är kallare i tonen o passar mig bättre. Är dock fullständigt övertygad om att du blir superdupersnygg- som vanligt, finaste :D

  1. Svar till Annakaize: Går riktigt segt för mig att svara på kommentarer just nu :P Baaaah! Men nu så! Och det du skriver om rött…jag upplever ibland att det känns mer rödbrunt än chokladbrunt faktiskt. Blev inte
   jättenöjd med nyansen :P Och tyvärr så är mitt redan tonade hår mörkare än själva utväxten…Syns dock inte lika mycket som sist…tack och lov ;)

 2. Jag borde också tona håret snart ! Färgen ser jättefin ut på förpackningen så hoppas att de blev bra :)

 3. Hoppas håret blev bra! :)

  Badkar är verkligen lyx. Saknar det.. Speciellt på vintern!

  Och ja jag är likadan som du. Bio lär ta ett tag innan jag går själv på, hehe. Men att fika själv gick bra. Det är ju bara vi som tänker knasigt. ;-)

 4. Hoppas du vart nöjd med färgen! Badkar är ett kul fenomen, jag längtar alltid efter ett bad när jag inte har tillgång till badkar. Men när vi äntligen fick till det med badkar hemma så badar jag typ….aldrig :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *