Jag ska testa löshår från happyhair.se!

Jag ska testa löshår från happyhair.se!

Jag har alltid velat ha löshår hemma som jag kan använda får att ge mig själv tjockare hår till utekvällen eller till någon plåtning så därför tackade jag ja när jag fick förfrågan att testa löshår från happyhair.se Det jag fått hemskickat för att testa är syntethår i nyansen ”red fire”.

Håret är i mina ögon i 2 olika nyanser varpå den ena röda är nästan lika starkt rött som mitt hår medan den andra röda är mer åt Marias röda nyans, dvs ganska ljus. Ni får själv spana in bilderna på henne på hennes blogg ;) Bara av att titta på håret så känner jag att det är inte tillräckligt ”fire red” för mig men jag hoppas håret ska blanda sig snyggt när det sitter i.

Här har jag fotat syntethåret och mitt hår med blixt. Som ni ser så är det ganska stor skillnad på mitt hår och löshåret. Det är främst det ljusa röda som syns med håret består till störst del av den nyansen.

Jag har känt lite snabbt på håret och det är väldigt mjukt för att vara av syntet så det är ju ett stort plus. Lite synd att man inte kan färga syntethår för då hade jag gjort det nästa gång jag måste färga mitt egna hår. Man kan använda värmeverktyg upp till 70 grader på detta håret vilket är bra då håret är rakt. Spikrakt löshår tycker jag sällan ser bra ut utan jag vill gärna forma det lite så det får en chans att smälta samman bättre med mitt egna hår. Jag funderar på om det hjälper att fläta det lite lätt för att ge det med ”självfall”. Jag får testa!

Jag hinner inte testa det nu i helgen då jag snart ska åka mot Jönköping men ska testa det efter helgen så får vi se om nyansen funkar och hur det ser ut när det sitter i. Jag är lite orolig över nyansen men jag hoppas det ska smälta samman bra ändå. Vi får se helt enkelt ;)

Rabattkod för fri frakt: wysteriia (giltig tom 30/5)

4 svar på ”Jag ska testa löshår från happyhair.se!

  1. hehe ja jag ser likheten med min nyans faktikst :P
    Ska bli kul att se hur de blir infixat i de egna håret och jag håller med om att lite lockar brukar se diskretare ut :)

  2. SV:Ja undra hur 17 jag sett ut med ännu tjockare hår :D dubbelt lejon hehe.. men som sagt så kapade jag ju det :P
    Hoppas att de flyter in diskret i ditt hår :)

  3. Testa fläta det och blöt flätan med hetvatten, låt torka och fläta ut. Har för mig att min kompis gjorde så när hon hade såna där lååånga flätor med inflätat löshår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *