Jag vet, det händer liksom ingenting!

Jag vet, det händer liksom ingenting!

Jag tidigare idag i lip crayon intense cherry från oriflame.

Nej det händer inte så mycket här och det beror på att jag orkar inte och jag har ungefär noll lust att blogga även fast jag redan har x antal bilder på produkter färdiga att bara posta upp!

Trodde jag hade den värsta ägglossningen ever bara men det verkar som min kropp ballat ur lite grann. Ömma boobs och ont i högerarmen och ibland känner jag även av att jag har ont i högra sidan av min rygg och ibland strömmar det från ljumskarna och neråt i benen. Så jag har inte känt mig så jättemotiverad till att blogga dom senaste dagarna. Haft den här knasiga ”smärtan” i benen tidigare men den hjälpen jag fick då var väl ungefär ”du kanske är allgergisk mot tvättmedlet/sköljmedlet och sån där smärta är oftast svår att fastställa”…..det vill säga då fick jag ingen hjälp men det försvann efter några dagar. Blivit svettig av att gå uppför trappen men det rådde Ipren bot på och jag återgick till att frysa istället vilket är normalt för mig ;)

Jag hoppas att det snart ska försvinna även denna gången. Jag hoppas mest det inte ska bli värre för på Torsdag ska jag till Stockholm och hela helgen ska jag umgås med Stefan och det vore rätt tråkigt om jag ska hålla på att halvdö av att gå uppför en trapp…haha!

Att jag redan dessutom ligger i sängen säger det mesta om min ork just nu…känner mig inte sjuk men lite orkeslös och det är skapligt irriterande att ha denna molande (ibland brännande) värk här och där.

Sova och hoppas på att det är bättre imorgon!

14 svar på ”Jag vet, det händer liksom ingenting!

  1. Svar till Dess: Läste om ischias men det verkar vara mer på baksidan. Mitt kommer från ljumskarna och nedåt. Känt det förut någon gång så hoppas det går över. En kompis funderade på om jag hade någon flunsa i kroppen som kanske vill bryta ut.

 1. Men va?! är det den ”hjälpen” du fått från läkare? var ju bland det värsta jag hört…känns definitivt som något du borde kolla upp ordentligt, läskiga symptom! jag (som verkligen kan absolut 0.00% om kroppen) tycker det låter som en nerv/nerver som reagerat. det kan ju tyvärr kännas i hela kroppen. Hoppas iaf att du blir bra snart och att du åtminstone får riktig hjälp om det skulle behövas! :)

 2. Det där med orkeslösheten påminner om min influensa jag fick.. Började med trötthet i typ en vecka, sen blev jag hes, sen kom nästäppan.. Nu har jag bara lite hosta kvar! Vila vila vila, antar att det är det enda som hjälper. Krya på dig gumman!

 3. Vad tråkigt för dig.
  Ja det kanske är flunsan, eftersom du är orkeslös och ont på flera ställen på kroppen.
  Håller tummarna för att det går över fort så du blir frisk till Stockholmsresan!

 4. Krya på dig snygging <3 Det finns nog fö ingen som klär lika bra i rött läppstift som du. Helt awesome :)

 5. Tror inte det är ischias, sitter inte där du beskriver.. Men vad tusan det kan vara är ju en bra fråga.. Kan ju vara dom din kompis tror, brukar kunna bete sig på lite konstiga sätt. Går det inte över så brukar det finnas laser behandlingar som råder bot på liknande smärtor typ IPL. Hoppas att det ger med sig snart hur som helst! Krya på dig!

  Kram

 6. Kan det bero på stelhet i musklerna? Det påminner om hur jag brukar känna mig när jag har slarvat med streching,jag kör ett egenkomponerat yogaliknande strechpass, borde göra det varje dag men hinner inte alltid.Har väldigt stela och förkortade muskler( fast inom normalspannet).Det där med ljumskarna låter väldigt mycket som förkortade höftböjare.

  1. Svar till Minerva: Yes berodde på en muskel! Fick äta voltaren över helgen och sen gick det över :D

 7. Godmorgon fröken, nu är det bloggningsdags igen. Har startat en ny som passar mer mitt koncept och då måste jag ju börja följa mina gamla bloggvänner igen (även om jag smygkinat utan att ha gett kommentarer, få på mig!)

  :)

 8. Hej! Här har du en av dina trogna bloggläsare som läser till läkare. Dina besvär får mig att fundera kring en viss sjukdom, (ingen farlig sådan, det finns effektiva mediciner mot detta). Har du upplevt stickande, pirrande känsla också, eller är det främst att det ”strömmar” ner i benen? Har du samma strömmande känsla (ibland ren smärta) i nedre delen av ryggen? Trötthet förekommer inte helt sällan. Utan att bli för privat, men det kan vara en mycket vanlig(!) latent virusinfektion som 30-40% har i kroppen. Skulle mer än gärna vilja hjälpa dig! Det kommer troligtis snart ut en super-medicin som reducerar besvären till noll – och man behöver bara ta den en gång per månad! Hoppas att du får hjälp med detta!
  Hälsn. Hanna

  1. Svar till Hanna: Tydligen så var det en muskel som gjorde att det strålade :) Åt voltaren några dagar och så försvann det! Puh! Så otroligt skönt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *