Jag vill festa!

Jag vill festa!


(Nu vet jag inte riktigt vems bild detta är, men kanske Josie eller Jennie?)

Som ni kanske märker om ni följer min blogg så festar jag väldigt sällan. Vilket jag själv tycker är lite halvtrist då jag inte direkt har så roligt när jag sitter hemma varje helg och kollar film på datorn…typ ;) Nu till helgen som kommer så jobbar jag – såklart – suck. Men det är finfina pengar så jag ska väl inte klaga.

Men sen är jag ju faktiskt ledig typ fyra helger på raken! Om jag nu inte åker på att jobba extra. Men herregud..jag är singel o borde inte sitta ensam hemma varje helg och uggla! Fan jag vill ut och träffa folk!

Bjud med mig på fest för i helskotta..är det i en annan stad än Älvdalen får ni även erbjuda sovplats! ;) inte nästa helg dock..men efter det! ;) Jag vill gå på fest o ut o vara social!!

21 svar på ”Jag vill festa!

 1. nja det vete fan..har ju fått kvitto och allt ifrån WSAP att de dragit pengar och godkänt det hela vilket jag i min tur skickat till gratisbio..fast via vanlig mail för när jag skulle felanmäla om uteblivna poäng funkade inte ens den funktionen..

  och då tycker jag gratisbio kan informera bättre istället för att bara skriva en mening " det kan dröja två månader" när de nyss skrev en.

 2. vi drar till stockholm eller nåt och festar loss en helg ;)

  jag bor också i en liten skithåla (Skara) och här händer det inte alls för mkt..måste åka ett par mil för att det ska vara någorlunda bra röj. Och utbudet av killar här behöver jag inte ens nämna haha;p

 3. nej jag har läst förklaringarna och reglerna men jag har ju fått kvitto och det faktum att det inte ens gick att felanmäla och att de är kortfattiga i sin info till mig och bara skjuter upp.

  Hade de iaf skrivit " vi ska se vad det blivit för fel" eller nåt sånt hade det känts bättre .

 4. Sen jag slutade plugga har jag blivit en riktig tråkmåns… Jag får mina ryck, men vad fan… Borde nog ställa till med fler skandaler ;)!

 5. Haha, jag lackar verkligen på mitt bord! Det är jättegammalt och vingligt, man vågar knappt ställa ett glas där! Vill ha en riktig med lådor o sånt som man kan ha hemliga saker i :D

 6. Följ med oss på partykväll i Örebro,vi ska ta in på hotell dock..haha

  Eller så kan du komma på min inflyttnignsfest den 29:e November.

  Soffa att sova på har jag!

 7. Jag går heller aldrig ut antingen så jobbar jag eller så hänger jag hemma m killen men nu ska vi ut och svira den 22a =) Har du vägarna förbi Karlskoga e du så välkommen =)

 8. Du måste såklart komma ner till Göteborg, så ska vi festa till det ordentligt.:)

  Dom flesta av mina kompisar har familj, så dom är inte så intresserade av att gå ut längre.

  Och sovplats går alltid att ordna.

  Hör av dig om du är intreserad.

  Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *