Julafton 2oo7.

Julafton 2oo7.

I år firade jag jul hemma hos min pappa som bor i mitt barndomshem! :) Jag har inte firat jul där på flera år på grund av flera olika saker men i år kändes det faktiskt helt okej att åka dit! :)

När jag väl kom dit så var klockan typ 14.40 och pappa och Mona hade inte ens hunnit klä klart granen eller slå in alla julklapparna eller gjort sig julfina ;) (Nu du Nadja förstår du nog varför jag är sådär seg av mig! Det går i arv från far till dotter! ;P)

Så jag fick den stora äran att klä granen lite snabbt innan jag bänkade mig i soffan för att titta på Kalle Anka och inta lite godis före maten ;) Måste ju ha en förrätt! ;)

Det var bara jag, Mona, Pappa och Brosan som åt julmiddag :)

Resten av julafton spenderades med att pappa lekte med sitt flygplan (han var som ett barn), vi åt en massa efterrätt o godis, öppnade julklappar och kollade på super 8 film från när Huset byggdes, brosan var liten etc :)

Jag fick jättemånga fina paket i år trots att jag inte trodde att jag skulle få några alls eftersom jag redan fått en massa pengar till Bali resan! :) Jag fick massor med saken till bilen som ex. Startkablar, bogseringslina, kupévärmare, fäll o ha på sätet, 3 extraljus (CP nöjd! ;P) :) Pimp my ride! ;) haha. Annars fick jag väl sminkbox, ljus, godis och såna saker! :D

Jag fick dock lite ångest av att Robert (min bror) köpt en sådan dyr o fin present till mig o han fick typ inget av mig ;/ Får försöka styra upp det till hans födelsedag tror jag..eller om han får något efter hans födelsedag så jag hinner få lön först :)

Julklappen jag öppnade sist var den jag hade fått med Micke. Och tidigare när jag träffade Micke så sa han att han "bara" hade tänkt bjuda med mig på Bio som julklapp men jag sa att jag ville ha ett paket så jag fick något att öppna på julafton (jag är som ett barn!) och det fick jag minsann äta upp! ;)

Jag fick ett stort paket utav Micke..och när jag väl öppnat det så låg det såklart ett paket i paketet…och så höll det på i typ SEX paket! varav det näst sista bestod av en kartong inlindad i en hel eltejpsrulle med en smilegubbe på ;) Tack Micke…du är väl för snäll somliga gånger ;) Jag fick i alla fall det jag önskade mig "något inslaget"...sista gången jag säger så tror jag ;) Micke frågade mig om jag ville ha något i ett kuvert nästa år ;) haha.

Till slut så hittade jag i alla fall igen sällskapsresansboxen i sista paketet! ;) Något jag önskat med! :D Tack Micke :)

Men den bästa julklappen av alla var faktiskt att pappa inte drack!!! :D Jag kommer inte ens ihåg när jag hade en nykter pappa på julafton sist :)

Jag som var så himla orolig över julafton (men jag har inte gillat julafton på flera år) hade inte behövt oroa mig över den här julen alls! Jag har verkligen haft trevligt och stormtrivts! Jag älskar huset på Klitten och jag är så himla glad över att pappa inte dricker sådär mycket längre! :)

Det enda som saknades var min älskade lilla mamma och katter! MEN den dagen jag får egna barn får fan dom komma hem till MIG båda två…vi ska fan inte fira jul på olika håll då! :P

1. Enda bilden jag tog på mig själv ;P haha.
2. Pappa leker med sitt flygplan..;P
3. Eltejpspaketet med =) gubben på! Tack Micke ;)

5 svar på ”Julafton 2oo7.

  1. Haha bra gjort av honom gällande julklappen, där fick du allt äta upp det du sa :P
    Kul för dig att du fick en underbar jul och att du kunde fira med din pappa utan att han drack :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *