Julen kom tidigt i år – The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar

Julen kom tidigt i år – The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar

The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar

När den här damp ner i brevlådan (ja inte bokstavligt, jag fick hämta ut paketet på ICA) så kunde jag inte bli annat än överlycklig! Denna har ett värde av  1560 och kostar  795Sek! Det finns totalt fyra olika kalendrar i olika prisklasser om ni vill kika närmare på dom andra här.

Hela 25 luckor att öppna i December! Det är lite tråkigt att man kan se på hemsidan exakt vad som ligger i den! Jag förstår att man vill se vad man köper men försvinner inte charmen med hela kalendern då? Jag har tjuvöppnat dom två första luckorna och kommer visa er lucka 2 här nedanför så vill ni inte se så får ni stänga ner nu! ;)

Alla luckor består av en liten box som innehåller en skönhetsprodukt, en god handling att utföra den dagen och en quiz fråga! Svaret på frågan och den goda handlingen står självklart också på boxen!

Värdens sötaste Bunny Headband! Jag har sett denna florera på Instagram och har velat ha en själv! Är överlycklig att jag tjuvstartade min lucköppning ;) hahaha!

Nu blev det genast lite roligare att tvätta ansiktet och lägga ansiktsmask! Haha!

Ett pressutskick jag helt klart ser framemot att öppna sakta men säkert i December! Ni hittar The Body Shops 25 Days Deluxe Advent Calendar och andra kalendrar här!

Har ni någon adventskalender i skönhetsformat?

Ett svar på ”Julen kom tidigt i år – The Body Shop 25 Days Deluxe Advent Calendar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *