Julklapp från jobbet!

Julklapp från jobbet!

Igår fick jag en julklapp från jobbet! En mascara och eyeliner från Isadora :) Det som är så bra med julklappen på jobbet är att vi får välja själva vad vi vill ha ;) Istället för att få något vi kanske inte önskar oss. Perfekt upplägg om ni frågar mig!

Bold Tip Eyeliner : Fräckt tung eyeliner sätter dina ögon i blickpunkten! Flytande eyeliner ger en kaxig, bred kontur. Den diagonalskurna applikatorn möjliggör den perfekta, breda linjen i ett drag. Det supersäkra sättet för felfri eyeliner! Intensivt karbonsvart. • 2 in 1 diagonalt skuren applikator för bred eller tunn linje. • Vattenresistent formulering som sitter länge. • Torkar snabbt. Oparfymerad. Oftalmologiskt testad.
Lash Booster Mascara: Fylliga fransar i ett svep! Ger omedelbart ökad längd och volym. Den innovativa flexibla formgjutna elastomerborsten är försedd med små spatlar som ger supersnabbt perfekt resultat och kammar som separerar och definierar. Lash Booster Mascara är baserad på olika vaxer, vilket ger en cremig, snabbtorkande formulering som inte kladdar ner huden. OPARFYMERAT. KLINISKT & OFTALMOLOGISKT TESTAT. – för undvikande av allergiska reaktioner.
Detta ska bli spännande att testa! Återkommer med recensioner :)

9 svar på ”Julklapp från jobbet!

  1. Vilken underbar julklapp!
    Vilken eyeliner är enklast att hålla i? Jag vill ha en eyeliner, där man kan hålla så nära som möjligt vid själva spetsen.

  2. Jag älskar IsaDora’s nagellack, men jag har ännu ej haft möjlighet att testa deras mascaror. Får se ifall jag får någon i julklapp :)

  3. Vi får 400:- i presentkort på jobbet, det tycker jag också är en bra julklapp;)

    Ja asså jag kan nog kalla honom pojkvän fast det är ganska nytt, eller vi har haft ihop det förut också:P

  4. Kanon att få välja sina egna klappar så ju! Ser fram imot en recension av dem. God Jul på dig gumman!! :)

  5. Tack för tipset om eyelinern! Jag väntar med spänning på mitt STORA paket… men förstår att det måste kosta att skicka det med posten. ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *