Julklappstips: till alla med torr hy!

Julklappstips: till alla med torr hy!

Moyana Corigan är ett svenskt märke som säljer bland annat naturlig hudvård samt Mineral makeup. Nu under vinterhalvåret brukar de flesta dessutom bli väldigt torra så en scrub och en riktigt bra fuktgivande lotion är att föredra. Jag har tidigare testat deras Body Smoothie Mango Sorbet som doftade helt ljuvligt och gjorde underverk för mina torra ben! Bara att dofta på alla underbara dofter dom har på sina produkter ger en beslutsångest över vilken man vill ha, trust me! Body Smoothies finns även till män upptäckte jag precis, spännande! Kolla igenom Moyana Corigans utbud om ni vill ha naturlig hudvård som doftar ljuvligt och gör det den ska!

4 svar på ”Julklappstips: till alla med torr hy!

 1. Mmm, det är nästan så jag känner hur gott de luktar :)

  Oh shit, den låten måste jag visa för min pojkvän!

 2. Hahaha, jag måste berätta något galet! :)

  Jag drömde om dig inatt…

  Jag var påväg hem från jobbet och det var snökaos ute. Framför mig körde det en epa-traktor. Jag var stressad och gjorde en omkörning i en kurva, precis när jag låg jämte med epan kikade jag in och det var du som körde. Du hytte med näven och pekade finger, hahahahaha :):):)

  Jag tänkte ”ÅH NEJ, nu kommer hon skriva om det här i bloggen också kommer jag att bli av med körkortet när polisen läser om hur jag körde”, sen vaknade jag!!!

  Hihihi…vad galet det kan bli ibland, måste ha varit för att min man tyckte jag luktade så gott igår och jag berättade att det var en duschkräm som jag fick i give awayen av dig :) Sen vart epan kom in i drömmen har jag ingen aning om, hahaha :D:D

  ha en skön helg!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *