Julshopping i varmen.

Julshopping i varmen.

Idag har vi varit och julshoppat lite i varmen! ;) Jag har kopt en liten sak till Micke och en julklapp till Elin :) Elin var det latt att handla till, enbart att kopa nagot som jag sjalv vill ha da vi har valdigt lika smak pa saker och ting ;) Far hoppas hon tycker om den sen bara ;D Det ar forsta advent idag men det kanns det inte riktigt som! ;) Det ar varmt o fint har! Dock ar det typ julgranar har och dar och dom har julmusik i butikerna, hehe ;D

Imorgon aker vi till Dreamland och solar och badar! Ar tillbaka i Kuta pa Onsdag igen sa nu blir det uppehall ett par dagar for min del! ;) Jag bloggar ju inte sa ofta langre dock sa ni kommer nog inte sakna mig ;)

Lagt upp lite partybilder pa resedagboken.se – Wysteriia nu ocksa! Lamna garna kommentarer dar om ni ar o laser! Ska forsoka lasa nagra bloggar nu o sen hem till hotellet.

Puss o kram :D

Liza, Marit och rosa var fina under julshoppingen :)

6 svar på ”Julshopping i varmen.

  1. Åh mysigt att få uppleva den sortens julstämning, och så kommer du ju hem väldigt lägligt oxå! Timing! Hoppas allt är bra! Puss

  2. Du, jag funderar på om vi ska lägga ut en annons på Blocket om att vi söker en 3:a centralt maxhyra 6000:-, vad säger du om det? Om du fortfarande är på för ev bo tillsammans? Spara pengar känns som ett bra alternativ :) Isf gör jag mig av med katterna o bara har hundarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *