K pour Karité – ekologisk hårmascara!

K pour Karité – ekologisk hårmascara!

I Lördags under Daisy Beauty dagen i Stockholm så presenterades vi för K pour Karité och deras ekologiska hårmascara! Den är ekologiskt certifierad av ECOCERT och den finns i fyra nyanser:  svart, mörkbrun, ljusbrun och mörkblond.

Den har en unik formula som innehåller mineralpigment som är skonsam mot hårets fibrer. En snabb och enkel lösning när du inte har tid att färga håret och kanske behöver dölja utväxten eller gråa strån!

Hur använder man denna?

1. Applicera på håret där du vill dölja utväxt/gråa strån.

2. Låt det torka! Använd eventuellt hårblås.

3. Borsta!

Följer ni min blogg så känner ni nog igen principen då man gör precis likadant med Hårmascaran från Isadora.

Jag fick med mig en hårmascara hem i nyansen brun för att testa så jag tänkte testa denna och en av dom bruna nyanserna från Isadora och jämföra dom lite! K pour Karité och Isadora marknadsför dock sina hårmascaror väldigt olika. K pour Karité mer för att förnya håret för kvällen genom att dölja utväxt/gråa strån och Isadora genom att göra highlights till partykvällen, ungefär.

Priset på en hårmascara från K pour Karité är 120kr och ni hittar dom hos ecoliving.se bland annat!

Skulle ni kunna tänka er att använda en hårmascara som snabblösning för er utväxt/gråa strån om ni inte har tid att färga?

12 svar på ”K pour Karité – ekologisk hårmascara!

  1. haha ja vet.. jag fick allt hejda mig.. var nära på att klicka hem 5 par :P

    Hårmascara.. oo kommer ihåg när man var typ 14 och testade hårmascara för första gången – hade Isadora koppar – det var inte vackert med sådana slingor :P

    hade dock varit perfekt om de hade funnits i ljusblond så man kunde dölja utväxt om man inte hinner färga det inför ngn fest eller likande.. Mörkblond är man ju redan ;)

  2. Ja herregud ja! Dessa vill jag ha. Perfekt för min utväxt som alltid tycks komma över en natt och gör att jag ser ut att ha en kal fläck i virveln i bakhuvudet eftersom jag är råttfärgad av naturen o färgar mörkt. Ska genast testa! Tack! :)

  3. Skulle helt klart kunna testa men risken att dem kommer i min naturliga röda färg känns inte så överhängande :P

  4. Jag ryser när jag tänker på hårmascara. Tänker på hur stelt och äckligt håret blev när man använde sådan som liten. Jag skulle inte våga testa igen :-S

  5. Jisses vilken smart grej! Synd att den inte finns i rött, tycker min utväxt(råttblond) ser hemskare ut mot rött än mot mera diskreta hårfärger, så skulle gärna köra en snabbfix om jag hade möjligheten :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *