Killskridskor och mitt leende.

Killskridskor och mitt leende.Fråga från Ulrika: Vad kommer du ha på dig i vår?

Svar: I vår tänker jag satsa på ett par  Slitna Jeans. Håller på att leta efter ett par som passar för fullt. Tyvärr har nästan alla slitna Jeans som jag hittat väldigt smala ben vilket mina kraftiga vader inte tycker om ;(  Kavajen tycker jag är ett måste. Jag har redan inhandlat en supersnygg från Vila :) Påmin mig att jag ska visa den för er senare ;) Något i paljettväg vore kul att ha i mina ägor. Kanske en paljett top till de slitna Jeansen? :) Sen har jag inte tänkt så mycket mer på vad jag ska införskaffa till våren. Det märks ;)

Fråga från Malin: Vad jobbar du med? :)
Svar: Jag är arbetslös (tyvärr) men är vikare i en konsumbutik här hemma så jag jobbar som butiksbiträde/kassörska :) Helt okej jobb när man som mig inte riktigt vet vad man vill jobba med egentligen ;)

Fråga från Elin: Är du duktig på att åka skridskor? :) I så fall, åker du helst i "tjejskridskor" eller "killskridskor"?
Svar: Vilken rolig fråga! haha ;) Jag har ju läst Idrott A på högskolan och där fick vi lära oss att åka skridskor, hur kul som helst! Frågan är väl hur mycket jag kommer ihåg nu? ;) Jag kan åka skridskor i alla fall och när jag gör det så är det på ett par killskridskor :) Skulle jag dra på mig "tjejskridskor" som man använder vid konståkning skulle jag väl slå i näsan i isen ;)

Fråga från Maria: det svåraste du fått göra inom modellyrket? =)
Svar: Oj vad svårt. Vad kan det vara tro…*klurar* Det är nog faktiskt de få gångerna som fotografen har velat att jag ska le. Det kanske låter helt knäppt men i början när jag modellade så ville jag inte le på bild eftersom att jag hade glugg + snea tänder. Och jag har en viss look som gör att jag väldigt enkelt ser "hård" ut och det är oftast den looken som fotografen har velat ha. Så när jag väl har blivit ombedd att le på bild så har jag knappt vetat hur man gör ;) Dock har jag vant mig numera och ibland tycker jag att jag ser ganska så vettig ut när jag ler ;) Knepigt svar va? haha :)

Svarar på fler frågor senare! :)

20 svar på ”Killskridskor och mitt leende.

 1. Tack du,ja d va inte d lättaste men jag insåg att d inte gjorde mig någon nytta och det var inte ens roligt längre…så d va bara o lägga ner projektet kände jag.

  Kram

 2. Sv: jag kan inte bestämma mig!! Buhuuu! är alltid supervelig men det här alltså… Suck. Men du kan ha strl 8 alltså? Vad har du för midjemått (om det är ok att jag frågar?). Som sagt ligger mitt midjemått mellan strl 8-10 medan mina övriga mått passar strl 6. Skit. Har googlat som tusan och de flesta verkar säga "har du xs/32-34 normalt så passar strl 6 perfekt". Men enligt måtten är det ju helt åt fanders…. What to do?

  Btw, ska du köra detox med mig? :D

 3. Sv: men knäppis! Du kan ju träffa honom OCH detoxa. Eller? :-P

  Jag tror jag beställer strl 8, så får man väl försöka sy in om det är för stort. Har du ngn aning om vad det kostar att skicka tillbaks annars? Hittar ingen sådan info. Och vad brukar frakten landa på, ca?

 4. Mjo nån idiot stal mig visakortet och tog 8000 nok men har mina misstankar… ;/

  Men så är det..

  Har kul ikväll då? Älskar jenasen från Gina men de verkar slutsålda?

  Hoppas du har det mys och är med S ;)

 5. du ställer kameran på manuell fokus och sen riktar du mot något som lyser och sen suddar du bilden så blir det så! Hmm lite dåligt förklarat kanske! :)

 6. Hehe. Näe, det är fasiken inte lätt. Tålamodet får lite träning, men man vill bara ha den klar! Så jävla kul att se hur den växer fram i ens händer ;)

 7. Det är viktigt med frukost och att den är god :)

  Visst är det jobbigt med fotografer som vill att man ska le, det blir aldrig bra, konstgjort och jag ler snett. Haha!

 8. jag fick väl 500 kr på ett år, man får kanske 20-100 per annons sen minus skatter å så. men jag hade kanske 50-70 läsare på den bara.

 9. Åhh samma problem som mig då..Kan verkligen inte le..Så ofta se försöker jag smila men vita typ tänderna går inte..Men det e nog bara för när jag va 15 slog jag ut en av mina framtänder och den ser inte riktigt klok ut…Men man får väl försöa lära sig..hmm..Hoppas att du mår bra..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *