Klickat hem: 2 nya träningsdvder.

Klickat hem: 2 nya träningsdvder.

Idag blev jag allmänt less på mitt hjärta eftersom han är världens segaste människa. Både jag och hjärtat har lagt på oss runt midjemåttet sedan vi träffades och jag vill verkligen bli av med det extra jag fått så hans otrolig seghet fick mig att tappa förståndet idag. Jag gick o väntade hela dagen på att vi skulle iväg o gymma men vi kom inte iväg förrän det hann bli mörkt då han jämt ska sova och sitta vid datorn o fan o hans moster innan han kan åka iväg o göra det som är planerat.

Och då jag inte blir särskilt motiverad av att träna med någon som beter sig som dom knappt vill träna har precis klickat hem 2 träningsdvder från cdon som jag hoppas ska vara något för mig! Jag brukar ju träna med maria men eftersom min bil är trasig och hon inte har körkort så tar hon sig inte ner hit o kan gymma med mig tyvärr :( Magen är ju mitt problem område och jag älskar box så hoppas dessa ska hjälpa mig på rätt spår! Och på det här viset så behöver jag inte tvinga med mig hjärtat till gymmet om han inte vill utan kan träna på egen hand! Så nu hoppas jag verkligen att dessa två ska vara roliga och givande!

Googlade igen en kod som gav mig frifrakt dessutom: qqQLwM79

9 svar på ”Klickat hem: 2 nya träningsdvder.

 1. Jag tycker du ska våga gå och träna ensam – det gör mycket för självförtroendet.
  Jag tyckte också det var lite läskigt att träna själv i början men nu föredrar jag faktiskt det. Jag och min kille tränar på samma gym men vi tränar aldrig tillsammans.
  Det handlar nog bara om att vänja sig vid det och om din kille är lite segstartad så kanske han får en extra kick av att du säger: ”Nähä, men då går jag själv då!”

  Vad är det som gör att du inte tycker om att träna ensam?
  Om det är för att du bara vill ha sällskap så ska du tänka att det kanske är bättre att gå och träna själv än att inte träna alls..?
  Och om det beror på att du tycker det är lite ovant att folk tittar på dig så är det nog bara att vänja sig vid det.
  Det finns de som går till gymet för att kolla in andra och vare sig du tränar ensam eller tillsammans med nån så hindrar det inte dem från att titta på dig.

  Testa att gå en gång själv så ser du nog att det går hur bra som helst!
  Kramar! =)

 2. Jag hoppas kunna bli av med några kilon jag med.

  Förresten, nu har jag stört mig på detta i flera månader. När jag använder bloggkoll och sedan trycker ”vidare” med pilen nere i högra hörnet så kommer aldrig din blogg fram. Det står att alla inlägg är lästa men när jag sen går in på huvudsidan för nya inlägg på de bloggar jag prenumererar på så finns dina där och står som olästa. Tänkte att det vore bra för dig att veta.

 3. Åh vad roligt, jag har två tränings DVDer hemma som jag inte ens har öppnat haha. Skämmes på mig ;D Jag älskar träningen, men det blir aldrig av att jag göra det hemma. Ska bli spännande att läsa vad du tyckte om de där!

 4. Vart bor du nånstans =)? Kolla up om det inte finns bodycombat där eller nära för det är då en killertraining. Så grymt jävla kul!! =) eller kickboxning, då får du ju iaf me boxen där :) jag ska börja på det imorrn. Lite nervös hehe =)

  Kram

 5. Precis som jag skrev nyss så älskar jag box – du måste berätta hur dvdn var sen! =) Även om jag föredrar att slåss ”på riktigt” med motståndare så kan ju det där vara ett utmärkt komplement :) Btw, har du funderat på att köpa egna mitsar? Jag går och funderar på det nämligen, men det känns nästan som bortkastade pengar… :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *