Lååååångpromenad.

Lååååångpromenad.


Eftersom jag behöver röra på mig så tänkte jag ta en promenad ner på byn nu och hem till min mamma. Jag undrar hur lång tid det tar att gå en mil? Och jag hoppas verkligen att jag har batterin i min MP3 så det räcker…men det tror jag tyvärr inte. Nåväl, jag funderar på att gå mellan mamma och pappa lite oftare. Enbart för att få röra på fläsket.

Tjarå!

19 svar på ”Lååååångpromenad.

 1. Hejsan! Jaa det har verkligen varit och är skitmysigt med massor av snö! Plogat är det nu också så det är perfekt=)

  Hoppas du har det fint på din långpromenad i Älvdalen!

 2. Haha, jag har gått 1 mil en gång och aldrig mer. Iofs inte helt nykter, men inte jättefull heller. Var på en fest 1 mil från stan, fick superont i huvet och ingen skjuts fanns det. Det var även sista april så taxi fick man vänta på ett bra tag. Så envis som man är så bestämde jag mig för att gå. Och det tog längre tid än jag tippat på.. :)

 3. Jag brukar gå till och från jobbet, en promenad på 30 min enkel väg. Kanske ska ta en liten omväg så att jag får promenera längre.

  Men samtidigt så är jag så seg på morgonen. Sitter och drar mig för att gå in i det längsta =)

 4. Det är hur underbart som helst att träna! Själv är jag arbetslös för tillfället, ska börja plugga igen i Januari, så då har man ju hur mycket tid som helst över till träning! Promenader med mp3n är tokigt mysigt :)

 5. Hmmm… en mil är ganska långt vettu ;) Jag sprang tjejmilen i våras på 79 minuter (inte så snabbt men jag joggade iaf hela vägen) och att gå – i snö – jag säger närmare två timmar…? Det är en redig promenad.

  Jag tänkte kolla in gymmet här i området snart. När jag gjort det kan vi börja coacha varandra :D

 6. Det beror ju på hur snabbt du går.

  om jag går på bandet håller jag en fart på mellan 6,8-7,2 km/h… så då får man räkna ifrån det… skulle tippa på knappt 1½ timme i den farten.

  Springer du brukar det ta strax över timmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *