las vegas, lunch, några cm kortare.

las vegas, lunch, några cm kortare.

Egoina, Felicia & Jag på bloggfesten IZZA & Charlotte fixade. Bilden har inget o göra med texten men nån bild måste jag ju ha, haha ;)

idag ska vi lära oss om scenmakeup på skolan. scenmakeup melodifestival / lasvegas är temat på dagen. Sandra är urgullig och kommer hit och sitter modell. Efteråt så ska vi gå och äta lite lunch :) Lisen ska haka på också o sen blir det nog en sväng på kupolen.

Vid kvart i fyra så ska jag bort till naturlig skönhet här i Borlänge och klippa mig :) Gud så skönt det ska bli att få av lite av mitt hår!! Har inte bestämt mig för hur mycket hon ska få kapa ännu men det lutar åt 10 cm faktiskt. Jag brukar klippa 10 cm men ändå är det nästan aldrig någon som ser att jag klippt mig ;)

nu ska jag sminka mig lite samt klä på mig. (när ska jag få börja använda mina sommarkläder?!) Vi hörs i eftermiddag gott folk! ;) Märks då hur tusan jag ser ut i håret ;) haha.

9 svar på ”las vegas, lunch, några cm kortare.

 1. SV: vad gullig du är! Jag tar emot en kram via bloggen istället, det är ju nästan lika bra ;-)

  Mysigt att du ska bli ompysslad av frisören. Det blir säkert jättefint!

  Kram!

 2. Svar:

  De här kändes knappt någonting, fast det beror väl på att de inte drog med något hår heller, haha ^^
  Jag vill också ha en epilator! Det finns en jättesöt som jag sett på Siba, liten, knubbig och rosa. Fast de kostar ju runt 700-1000 spänn :P

 3. Åhh såg att salongen har Dermanord. Deras kroppsprodukter är underbara. Ansiktsprodukterna är också bra :) Får slänga upp en bild på hårresultatet sen :)

 4. Samma problem som img, ingen märker när jag klipper mig! Måste vara för att vi har så långt hår? :D

  Så synd att de är så långt mellan oss…förstår att du inte orkar åka fram och tillbaka bara så där

  Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *