LCC – Count On Me Deodorant

LCC – Count On Me Deodorant

_MG_2399

Jag har testat min första produkt ur Blondinbellas egna serie Löwengrip Care & Color – deodoranten Count on Me (älskar namnet!). Och det är faktiskt en deodorant att räkna med! Jag har använt den i flera veckor och jag har aldrig känt mig ofräsch med denna under armarna! Inte efter ett stressigt jobbpass och inte efter ett pass på gymmet!

Doft: Lotus harmony (Toppnot: lotus, bergamott. Hjärtnot: Ros, viol, näckros, alpviol. Basnot: vanilj, mysk) – jag älskar att dom tar upp en massa noter i beskrivningen av doften, aldrig sett detta på en deodorant tidigare? haha :) Jag tycker i alla fall att doften är både god och väldigt diskret!

Jag trodde inte att count on me skulle vara i samma klass som mina älskade deodoranter från Vichy och jag älskar när produkter förvånar och överraskar!

Count on me kostar 125sek och säljs hos nordicfeel.se

Betyg: 5/5
Köpa igen: Oh yes!

6 svar på ”LCC – Count On Me Deodorant

  1. När du ändå skriver om deodoranter.. Har du något tips till en halvdesperat kvinna? Får någonsorts utslag av de flesta sorterna, liknar eksem, brukar palla niveas deo men har testat ”stress protect” dock har jag inte provat deras ”sensitive” än.. Brukar klara deos ett tag och sen kommer dom där utslagen :(

    1. Oj, Man har ju JÄTTEKÄNSLIG hy i armhålan och vi tjejer som rakar oss för jämnan under armarna gör väl inte det hela bättre utan man kan väldigt lätt få eksem, irriterade hårsäckar eller infektion i huden eller till och med svamp. Ser det ut som eksem hade jag faktiskt provat att skippa raka mig under armarna någon dag extra (mest för att inte irritera) och kanske försökt behandla med en salva som är hydrokortison liknande mot just eksem. Blir det inte bättre så hade jag nog faktiskt rådfrågat på apoteket alt. gått till en hudläkare. Som sagt huden i armhålorna är jättekänslig samt att bakterier lätt trivs där då vi ju inte direkt går med armarna utåt om dagarna, haha ;)

      Jag vet inte om denna från LCC just är för känslig hy så jag hade nog testat typ Niveas eller Vichys mot känslig hud ja.

  2. Tack :) Det ser inte ut som eksem men känns nästan som det.. Använder hydrokortison när jag kommer ihåg det :P hahaha! Ska se om jag hittar åt nån sån å kasta den jag har nu, känns ju som att de syns men det gör inte de :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *