Le Vip-Mingel med L´Occitane och Daisy Beauty!

Le Vip-Mingel med L´Occitane och Daisy Beauty!

I fredags var jag inbjuden till ett VIP mingel för beautybloggare på den nyöppnade L´Occitane butiken på Kungsgatan 21 i Stockholm! VD:n Johan Nilsson, Kicki och Sam hälsar oss alla välkomna!

Man skulle kunna tro att vi tjejer var väldigt intresserad av hyllan med produkterna för killarna…men det var där maten stod ;)

Jag har väldigt dålig koll på L´Occitane och har faktiskt aldrig testat något ur deras sortiment men jag har självklart hört mycket gott om deras handkrämer!

Jag blev väldigt nyfiken på deras repairing hårvårdsserie där denna håroljan ingår! Jag blev även väldigt nyfiken på Divine Eyes (bilden blev urdålig tyvärr) som är en krämig gel som synbart ska ge effekt mot påsar och mörka ringar under ögonen.

Lina, Elin, Jag & Des :)

Zaida, Liselott och Jennifer :)

Jättebra event och jag har fått upp ögonen för ett helt nytt märke, för mig alltså! ;) Självklart så fick jag med mig lite pressprover her så ni ska få läsa lite mer om L´Occitane här hos mig framöver :) Tack till L´Occitane & Daisy Beauty för att jag fick komma och ta del av denna galet roliga kväll! :)

Hett tips!

Om du lägger en beställning på Loccitane.se och anger koden loccitanecity när du checkar ut så får du med tre produkter på köpet!

Nämligen:
Verbena EdT 10 ml
Mandel duscholja, 35 ml
Shea handkräm 10 ml

Gäller så långt lagret räcker! :)

3 svar på ”Le Vip-Mingel med L´Occitane och Daisy Beauty!

  1. Vad roligt, har testat deras schampoo innan som tyvärr inte funkade på mig men ska bli kul att se vad du gillar deras produkter.

    1. Svar till Maria: mitt hår brukar inte gilla ekologiska produkter, brukar mest bli fett av det tyvärr. Får se om jag får chansen att testa något schampoo någon gång :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *