lekt med lisen.

lekt med lisen.

idag efter skolan så stannade jag & lisen kvar för att kladda lite i ansiktet på varandra ;) jag vill pröva på något jag inte testat tidigare så jag la en gul lockskugga, en orange globskugga och en röd intensitetskugga! :) känner mig faktiskt väldigt nöjd över sminkningen även om den såklart kunde ha gjorts bättre :) tycker det här är så roligt! :D

16 svar på ”lekt med lisen.

  1. Mejla över alla bilderna till mig? Förutom de när jag ligger på golvet! Nu ska jag tvätta bort mitt vackra smink, tvätta penslarna och ta ett bad. Allt detta innan 21, för då är det dags för TV, Greys Anatomy ;)
    See ya tomorrow.

  2. Det blev hur snyggt som helst ju! Tänk om man kunde det där… Själv slaskar man på lite ljus ögonskugga och kladdar dit lite mascara, sedan är jag klar. ;)

  3. Hahaha, vad tror du om oss egentligen? ;) Nädå, de är klart… passar bättre för en nykter tjejkväll kanske :) Vi blir inte så många men de gör väl inget.. Tänkte vid sju tiden nån gång, så bjuder vi på lite lättare mat, typ nån sallad :) Ska bli trevligt! Puss

  4. Japp, idag är det en bra dag :) Det är ett bra tidsfördriv när man har tråkigt men ändå är pigg :)

    Du är riktigt duktig på att sminka, du kommer gå långt som mua! :)

  5. Så fint det blev! Du blir ju duktigare & duktigare tjejen! Är det roligt? :) Privat fråga nu, du kan viska ett svar hos mig sen: Tog du lån för make-up utbildningen eller hade du varit duktig & sparat? (Frågar för att jag undrar eftersom att jag själv skulle vilja gå en sån utbildning i framtiden, dock har jag inget sparat till det än så länge :) )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *