Lily Lolo eventet!

Lily Lolo eventet!

Idag gick jag & Maria på Lily Lolo eventet här i Stockholm och det hölls på salongen tre klippare. Lokalen var inte så jättestor så det blev lite trångt och varmt men det var trevligt och en del av de skönhetsbloggare jag själv följer och känner lite via bloggarna var ju där så då kan det väl inte bli annat än bra :) Fick träffa bland annat Delinda, Lina, Jenny, Karin, Tina, Dess, Elin, Åsa, Carina, ena halvan av Glitter Sisters och Mona. Glömt hur många? haha ;)

Eventet då? Jo! Välkomstdrink och goda snittar, en visning med vårens och sommarens makeuper som var inspirerade av bland annat mandarin, sommarblommor, söderhavet och ädelstenar som grön opal. Alla modellerna hade underbara klänningar på sig från Odd Lovin. Vintage klänningar som jag kände att jag gärna hade tagit med mig hem och nu när jag gick in på hemsidan så hittade jag ju såklart en klänning ala 70-tal som jag hade klickat hem nu om ekonomin hade velat. Så in och kika och lucky you till den som köper den underbara skapelsen! ;) En sida jag kommer sitta och spana på för jämnan i alla fall, helt klart! Så modevisningen/makeupvisningen tycker jag dom gjorde superbra!

Extra roligt att många av modellerna verkade ha bra produktkännedom när vi efteråt fick titta närmare på deras smink och produkterna som dom blivit sminkade med. Pluspoäng!

Jag fick med mig lite produkter hem för att testa som ingick i deras ”Cherry Blossom” inspiration men tänkte visa dom för er lite bättre när jag väl är hemma igen och då lägga en helmakeup enbart med Lily Lolo! Jag håller ju just nu på att testa deras foundation för fullt och än så länge gillar jag den som tusan :) Jag har dock en lite för ljus nyans vilket blir extra synbart ibland när man fotar mig med blixt men men ;)

Tack för ett trevligt event! :) Skriver mer om produkterna vid ett annat tillfälle :)

8 svar på ”Lily Lolo eventet!

  1. sv: tack så mycket :) den jag har ovan för sängen köpte jag på dollar .
    så åk till dollar och se om de finns någon kvar vettja :)

  2. Vilket roligt event! ÄLSKAR din look. Den andas Hollywood-glamour o du är sååå snygg! Heja dig! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *