Linda Hallberg The Sponge

Linda Hallberg The Sponge

Jag behövde investera i en ny makeupsvamp och valde att klicka hem Linda Hallberg The Sponge istället för en ny Beautyblender denna gången. 

Linda Hallberg The Sponge kommer i en väldigt fotovänlig förpackning måste jag ju säga. Men förpackningen fungerar som torkställning och om man har bråttom så kan man trycka ned den precis som på bilen ovan, sätta på locket och packa ned den även om den är fuktig. Genomtänkt alltså!

The sponge ska man fukta för en lättare applicering eller använda torr för en mer täckande applicering. Men jag tycker den är för hård om den är torr så jag fuktar den jämt.

Jag har inte tyckt att själva svampen har varit bättre/sämre än en beautyblender men formen på The Sponge gör att den är lättare att hålla i och arbeta med!

Jag är supernöjd med mitt köp men enligt kommentarerna på kicks.se så verkar många tycka att den går sönder snabbt. Jag har använt min dagligen i 2 veckor och den har inte gått sönder åt mig än i alla fall. Åt någon i kommentarerna så har den gått sönder efter 2 användningar. Jag har tvättat min efter varje användning genom att använda tvål och bara klämt på svampen. Jag har inte gnuggat den som om jag gör rent en makeupborste.

Jag är nöjd men om spetsen går sönder inom en snar framtid så kommer jag inte känna mig lika nöjd eftersom spetsen är ett måste runt ögonen och näsvingarna. Idag är jag nöjd i alla fall. Jag får uppdatera det här inlägget om min också går sönder lite väl tidigt.

Linda Hallberg The Sponge kostar 139sek och jag är som sagt nöjd med mitt köp men vi får väl se om den går sönder snart eller ej ;) Jag tar och uppdaterar här när det händer.

Inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *