Lite ledsen.

Lite ledsen.Idag har Liza & Rosa åkt till Bali. Marit åkte dit med sin kille för några dagar sedan. Själv sitter jag hemma i Sverige. Anledningen till att jag sitter hemma i Sverige är faktiskt att jag inte ens fått förfrågan om att haka på tillbaka till Bali. Även fast vi pratat om att åka tillbaka. Jag antar att jag inte behövdes som flygsällskap den här gången?

Ja, jag grät när jag insåg att dom skulle tillbaka till Bali och hade ungefär noll tankar på att vilja ha med mig dit igen. Jag blev riktigt ledsen..helst med tanke på att vi pratat om att åka tillbaka.

Jag hoppas att jag kommer kunna åka tillbaka i vinter. Någon som har lust att haka på?

31 svar på ”Lite ledsen.

 1. Ååå vet EXAKT hur du känner! Kan nog inte ens räkna på båda händerna hur ofta det där hänt mig.. Och man blir riktigt ledsen! Usch hatar det där! :( Hade jag haft råd hade jag helt klart hakat på! Låter som en super rolig idée! :D

 2. jag hänger gärna på! :) hur är bali egentligen? de låter så exotiskt.. är de bättre än thailand så tycker ja vi drar redan imorrn.. :) fastän thailand är svårslaget. tråkigt att dina kompisar stack utan o fråga.. kram på dej iaf!

 3. Tråkigt :( Hoppas du hittar nån som vill åka. Det verkar vara hur fint som helst där. Hade gärna åkt om jag inte haft skolan :P :P

 4. nej men usch vad trista kompisar.. ni ser ju ut att ha haft kul på bilderna…

  Men ibland får man bjuda in sig själv ;) (om du visste om det i rimlig tid alltså)

  skitsnygg bild i inlägget nedanför förresten, perfekt hy :P

 5. Vad tråkigt det är när man har pratat om något och man sen blir "bortglömd"! Finns nog ingen som skulle säga nej till en Baliresa! =)

 6. Va trist av dom att inte fråga om du vill med =(

  Bara för du skrev om bali nu började jag tänka på semester hehe. Skulle egentlgien ha åkt någonstans nu i vinter men ekonomin ville inte det, så får vänta ett tag till ^^.

 7. Ledsamt när man inte är påtänkt ju=(helst om ni pratat om det innan. Hoppas att du hittar nån annan vän att resa med, verkar jättefint där på Bali vad jag ser av dina bilder =)

 8. Måste erkänna att de är väldigt dålig stil…jag skulle oxå bli besviken ;-(

  Ang yoghurt, de där med fil skar sig på engång för de smakar unken sur gammal mjölk blääää

 9. Va ledsamt att de inte frågade dig, varför då de va lite elakt…Det är så tråkigt när man verkligen vill ut och resa men man kanske inte har någon att åka med. Alla åker med sin killar typ..jag har visserligen sambo men hon och jag kan inte ut och resa då han måste ta ut all sin lediga tid med att vara hemma med sin dotter då hon kommer på besök till oss, hon bor i ett annat land.Så trist ja vill gärna se mer av världen men att resa själv vill man ju inte..ha en trevlig helg!:)

 10. Nej vad tråkigt…jag vet hur det känns sånt där…att man inte är tänkt på..fast det brukar man vara i alla fall…

  men det låter inte kul att de bara åker utan att fråga om du ska med. Var det de som du åkte dit med förut?

  Candy är en australiensisk film som handlar om ett par som använder droger..jättefin och bra film, fast lite ledsam, grå och sådär. ;)

 11. verkligen, verkligen dålig stil av dem att göra så! fy, jag tycker verkligen inte om när man utesluter folk sådär. :( men tänk att du är så mycket bättre än dem som aldrig skulle göra en sån sak :) och jag följer gärna med till Bali, måste bara råna en bank först! :D

 12. Usch va tråkigt att dom inte frågade dig, lite taskigt ..

  jag kunde hängt med men ska till thailand i vinter :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *